Chemex Preproga Lazur Mehkega Modernega Dizajna D252A A/k Oranžna Siva Večbarvna 80x150 cm

Chemex Preproga Lazur Mehkega Modernega Dizajna D252A A/k Oranžna Siva Večbarvna 80x150 cm

Številka: 7779183
Partnerska prodaja
Preproge „LAZUR“ so mehke in prijetne na otip zaradi uporabe posebnih polipropilenskih niti tipa Calping Frize. Tvori gosto in gosto runo z višino 8 milimetrov in povprečno težo 1400 g / m2. Kolekcija vključuje preproge modernega dizajna v bogatih bež, rjavih, zelenih in vijoličnih barvah. Celoten opis

Celotna velikost preproge

25 €
Vključno z DDV
Partner: Chemex SI

Trenutno ni na zalogi

Artikli partnerja Chemex SI

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 7779183

Predstavitev

Kolekcijo „LAZUR“ sestavljajo izjemno mehke in prijetne na dotik preproge. Izdelane so iz najkvalitetnejših materialov. Zadovoljil bo tudi najzahtevnejše kupce.

 

Za izdelavo preprog „LAZUR“ so bile uporabljene posebne polipropilenske zakovice Calping Frize. Tvorijo debelo in debelo runo z višino 8 milimetrov in povprečno težo 1400 g / m2. Omeniti velja tudi, da tehnologija njihove proizvodnje omogoča največjo možno podobnost z volno, hkrati pa ohranja vse prednosti sintetičnih preprog.

 

Kolekcija „LAZUR“ je tudi enostavna za čiščenje, kar je ključni vidik v svetu nenehnega pomanjkanja časa. Enostavno jih je mogoče posesati in očistiti z gobo s posebnim šamponom.

 

Celotna kolekcija vključuje preproge modernega dizajna in bogatih barv. Predvsem so odtenki bež, rjave, zelene in vijolične.