Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Curver koš za perilo Rattan, 60 l, krem

Curver koš za perilo Rattan, 60 l, krem

Številka: 616147
Koš za perilo Curver Rattan je zasnovan v imitaciji ratana in nudi 60 l prostornine. Zahvaljujoč prezračevalnimi luknjami, ki omogočajo kroženje zraka, umazano perilo v košu ne bo nikoli zatohlo. Celoten opis
27,29 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s
od 24,95 €

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Jutri predviden osebni prevzem
 
Jutri predvidena dostava na dom
 
Številka: 616147

Predstavitev

Podjetje Curver je bilo ustanovljeno pred skoraj 60. leti. Družba se je osredotočila v proizvodnjo plastičnih izdelkov in je postala mednarodno priznano podjetje, specializirano na področju proizvodnje izdelkov za dom in prosti čas. Poudarek namenjajo funkcionalnemu oblikovanju in inovativnim tehnologijam, ki njihovim izdelkom zagotavljajo praktičnost, uporabnost in prijaznost.

Curver koš za perilo Rattan, 60 l je nepogrešljiv kopalniški dodatek, ki je namenjen za umazano perilo. Zasnovan je v imitacji ratana, v krem barvi, ki lepo dopolni videz tako tradicionalne kot tudi sodobno zasnovane kopalnice. Koš ima prezračevalne luknje, ki skrbijo za kroženje zraka in preprečujejo zatohlost perila. Opremljen je s praktičnim pokrovom, ki omogoča odpiranje iz prednje ali stranske strani.

Izdelan je iz kakovostne plastike, ki omogoča povsem enostavno čiščenje in zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Zahvaljujoč nastavljenim ročajem pa boste s košem povsem enostavno rokovali.

Tehnične podrobnosti:

  • Prostornina: 60 l
  • Dimenzije: 62,7 × 44,8 × 34,5 cm
  • Barva: krem