Element K1-5L brezkontaktni koš, 5 L

Znamka: Element Naša številka: 1469420

Element K1-5L brezkontaktni koš, 5 L

Brezkontaktni koš Element K1–5L s prostornino 5 litrov skrbi za visoko raven higiene pri rokovanju z odpadki. Izdelan je iz nerjavečega jekla in plastike. Odlikuje ga senzor, ki omogoča samodejno odpiranje in zapiranje pokrova. Celoten opis

67.78

67,78 € Vključno z DDV

Naša številka: 1469420

Predstavitev

Opis artikla

Element brezkontaktni koš K1–5L, 5 L

Brezkontaktni koš K1–5L je odlična in funkcionalna izbira za vsako kuhinjo ali kopalnico. Pri rokovanju z odpadki skrbi za visoko raven higiene, saj deluje na senzor bližine. Je ergonomsko zasnovan in enostaven za upravljanje. Izdelan je iz nerjavečega jekla in plastike. Njegova prostornina znaša 5 litrov. Na zgornjem notranjem robu ima obroč, ki vrečko drži na mestu, hkrati pa omogoča enostavno menjavo.

Vgrajena ima dva elektronska senzorja TouchLess, ki skrbita za samodejno odpiranje in zapiranje pokrova. Ko senzor zazna vašo roko ali kakšen drug predmet, odpre pokrov in ga nato spet zapre v nekaj sekundah po tem, ko ste smeti odvrgli v koš. Na sprednji strani koša sta tudi dva gumba za prisilno odpiranje in zapiranje, ki omogočata nemoteno uporabo tudi v primeru okvar nadzornega čipa.

Element brezkontaktni koš K1-5L, 5 L

Tehnične podrobnosti

Barva nerjaveče jeklo
Dimenzije (VxŠxD) 29,5 × 25,6 × 21,6 cm
Teža 2,17 kg
Material nerjaveče jeklo
Prostornina 5 L
Napajanje 4 x D baterije

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta smetnjaka senzorski
Prostornina 5 l
Snemljiva posoda da
Material nerjaveče jeklo
Barva nerjaveče jeklo
Višina 29.5 cm
Širina 25.6 cm
Globina 21.6 cm