Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Kela doza za tekoče milo Kalla

Kela doza za tekoče milo Kalla

Številka: 479793
Elegantna doza za tekoče milo Kela, iz serije Kalla, je priročen kopalniški dodatek. Izdelan je iz kombinacije visoko kakovostnega porcelana ter kovine in opremljena s priročnim dozirnim sistemom. Zahvaljujoč svojemu prijetnemu videzu, bo lepo popestrila vsako kopalnico. Celoten opis
16,90 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 479793

Predstavitev

Blagovna znamka Kela deluje z več kot 100 let zgodovine. Ustanovljena je bila leta 1903 pod vodstvom Ferdinanda Kecka in Huga Langa, v Nemčiji. Skozi leta si je znamka ustvarila zelo močan položaj, tako na domačem trgu, kot tudi v svetovnem merilu. Njihovi izdelki za dom so znani po svojem inovativnem konceptu, brezčasnem oblikovanju in brezkompromisni kakovosti. Vsi njihovi izdelki so izdelani s posebno pozornostjo, tako da lahko kar najbolje služijo svojemu namenu, medtem ko s svojim videzom popestrijo gospodinjstvo. Hkrati se znamka zaveda tudi trajnostnega razvoja, zaradi česar ima pri svoji proizvodnji in distribuciji v mislih tudi ekološki vidik.

Kela doza za tekoče milo Kalla je priročen kopalniški dodatek, ki je zasnovan v elegantnem dizajnu s čudovitim vzorcem cvetlic. Opremljen je s priročnim dozirnim sistemom, ki zagotavlja optimalno doziranje mila.

Telo dozirnika je izdelano iz visoko kakovostnega porcelana, z belo glazuro, glava dozirnika pa iz kakovostne matirane polirane kovine.

Tehnične podrobnosti:

  • Višina: 19 cm
  • Dolžina: 8 cm
  • Premer: 5,5 cm