shumee Ročno pletena Chindi preproga iz džins jute 120x170cm večbarvna

shumee Ročno pletena Chindi preproga iz džins jute 120x170cm večbarvna

Številka: 100049166034
Partnerska prodaja
Z našo ročno tkano Chindi preprogo lahko v svoje notranje prostore dodate edinstven pridih! To čudovito preprogo so ročno izdelali sposobni mojstri z izjemnimi ročnimi sposobnostmi, odlično se bo podala k dekorju v vašem domu. Ta preproga je izdelana iz bombažnega džinsa in jute. Je naravna, mehka n Celoten opis
59 €
Brezplačna dostava
Partner: Shumee

Partnerska zaloga 5+ artikli

23.5. - 25.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100049166034

Predstavitev

Z našo ročno tkano Chindi preprogo lahko v svoje notranje prostore dodate edinstven pridih! To čudovito preprogo so ročno izdelali sposobni mojstri z izjemnimi ročnimi sposobnostmi, odlično se bo podala k dekorju v vašem domu.

Ta preproga je izdelana iz bombažnega džinsa in jute. Je naravna, mehka na dotik in trpežna. Z njeno prelepo barvo boste izvrstno okrasili tla, fotelje, kavče itd., saj oddaja pridih sodobnega šarma in poskrbi za odličen videz vsakega notranjega prostora. Upoštevajte, da je vsaka preproga edinstvena; razlike v vzorcih in dizajnu se lahko pojavijo zaradi ročne izdelave izdelka; dostava je naključna.

Pomembna opomba: Naše preproge so zvite za lažji transport. Izdelek potrebuje nekaj časa, da bo postal popolnoma raven in ploščat.

  • Barva: Večbarvno
  • Material: 65 % bombaž in 35 % juta
  • Velikost: 120 × 170 cm (Š x D)
  • S čudovitimi, dekorativnimi resami na obeh koncih
  • Ročno izdelano
  • Vsak kos je edinstven