shumee Stenska omarica iz trdnega predelanega lesa 44x21x72 cm

shumee Stenska omarica iz trdnega predelanega lesa 44x21x72 cm

Številka: 100043325562
Partnerska prodaja
Ta viseča omarica iz predelanega lesa z velikim prostorom je idealna za v kuhinjo ali kopalnico. Ta lesena omarica je izdelana iz trdnega predelanega lesa, zato ima karakteristike različnih vrst lesa, kot so mahagonij, tikovina, trdi les, mangov les, akacijev les itd. Predelan les je trden, stabilen Celoten opis
128 €
Vključno z DDV
Brezplačna dostava
Partner: Shumee

Partnerska zaloga 5+ artikli

6.8. - 8.8. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100043325562

Predstavitev

Ta viseča omarica iz predelanega lesa z velikim prostorom je idealna za v kuhinjo ali kopalnico.

Ta lesena omarica je izdelana iz trdnega predelanega lesa, zato ima karakteristike različnih vrst lesa, kot so mahagonij, tikovina, trdi les, mangov les, akacijev les itd. Predelan les je trden, stabilen, trpežen in čudovit. Znaki obrabe dajejo vsakemu kosu pohištva edinstven videz in prispevajo k spektakularnemu starinskemu stilu. Vsak korak v procesu izdelave je izveden z izjemno previdnostjo, ne glede na to, ali gre za rekombiniranje, brušenje, barvanje ali lakiranje. Ta izdelek je že sestavljen; sestavljanje ni potrebno.

Pomembna opomba: Barva in vzorci lesa se lahko od kosa do kosa razlikujejo, zato je vsak kos pohištva edinstven in malo drugačen od naslednjega; dostava je naključna.

  • Material: Trden predelan les + steklo
  • Dimenzije: 44 × 21 × 72 cm (D x Š x V)
  • Veliko prostora za shranjevanje
  • Brušeno, barvano in lakirano
  • Montaža ni potrebna