Helpmation doza za tekoče milo na senzor V470

Helpmation doza za tekoče milo na senzor V470

Številka: 526949
Doza za tekoče milo deluje s pomočjo senzorja, ki zagotavlja uporabo brez dotika. Njegova zasnova je v skladu z najvišjimi higienskimi zahtevami in zagotavlja zmanjšan pojav bakterij. Primerna je tako za tekoča mila, kot tudi za dezinfekcijska sredstva, ponuja pa 500 ml prostornine. Celoten opis
33,44 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

29.10. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
3.11. predvidena dostava na dom
 

Številka: 526949

Predstavitev

Helpmation doza za tekoče milo na senzor V470 je zasnovana v skladu z najvišjimi higienskimi zahtevami, saj deluje preko vgrajenega senzorja, ki omogoča uporabo brez dotika. Senzor samodejno zazna prisotnost dlani in avtomatsko sprosti optimalno količino mila, brez da bi se doze dotaknili. Zagotavlja enostavno uporabo in maksimalno higieno, saj zmanjšuje pojavnost bakterij.

Opremljen je s funkcijo „Brez kapljanja“, ki bo poskrbela, da bo območje okoli doze vedno čisto. Izdelan je iz kakovostne in trpežne prozorne plastike, ki vam omogoča popoln pregled nad količino vsebovanega mila. V470 je namenjena za milo, lahko pa se uporablja tudi za dezinfekcijska sredstva, losjone in detergente oz. za vse proizvode, ki ne vsebujejo abrazivov in alkohola.

Omogoča pritrditev na steno ali pa postavitev na površino ob umivalniku. Za svoje delovanje potrebuje 4 AA LR6 baterije, ki bodo zagotavljale do 12 mesecev delovanja. Priporočamo uporabo visoko kakovostnih alkalnih baterij.

Tehnične podrobnosti:

  • Prostornina: 500 ml
  • Napajanje: 4 x AA LR6 baterije

Helpmation: V470