Aqua Wave moške kopalke Apeli-35%
11,67 € 7,50 €

Odlična cena

Moške kopalke Aquawave Apeli bodo navdušile vsakega plavalca. Uporabljen material je močan in trpežen na obrabo. Se popolnoma prilegajo telesu in zagotavljajo udobje. Elastični material ne moti gibanja in odlično izboljša videz postave.

Aqua Wave moške kopalne kratke hlače Shadow Stripes-38%
18,62 € 11,50 €

Zadnji kos!

Moške kopalne kratke hlače Aquawave Shadow Stripes v modernem dizajnu. Uporabljen material je močan in trpežen na obrabo. Se popolnoma prilegajo telesu in zagotavljajo udobje. Elastični material ne moti gibanja in odlično izboljša videz postave. Kopalne kratke hlače imajo znotraj podlogo.

Oakley kopalne hlače Cruiser CG HBD 21-65%
65,90 € 22,50 €

Zadnji kos!

Oakley Cruiser kopalne kratke hlače CG HBD 21 so primerne tako za plavanje kot za druge športne dejavnosti. Kratke hlače so narejene iz raztegljive tkanine in se hitro sušijo.

Speedo moške kratke hlače Printed Leisure 16-30%
40,82 € 28,50 €

Zadnji kos!

Idealne moške kratke hlače za poletne počitnice in vse vodne aktivnosti. Material hlač je izjemno udoben za nošenje in se zelo hitro posuši. Kratke hlače imajo notranjo mrežo.

Speedo ženski spodnji del kopalk Swim Shorts-37%
24,09 € 15 €

Odlična cena

Ženski spodnji del kopalk Speedo Swim Shorts. Enostavni, klasični in udobni kroj. Primerne so za vse vodne aktivnosti. Hlače imajo ob straneh žepa. Za material je značilno, da je lahkotno, kot pero.

Roxy ženske kopalne hlače Endless Summer-42%
45,82 € 26,50 €

Odlična cena

Ženske dodelane poletne kratke hlače Roxy Endless Summer iz recikliranega materiala, z logotipom na levem predelu ter elastičnim gumijastim pasom.

Aqua Wave moške kopalne kratke hlače Campis-45%
27,56 € 15 €

Odlična cena

Moške kopalne kratke hlače Aquawave Campis v modnem dizajnu. Uporabljen material je močan in trpežen na obrabo. Se popolnoma prilegajo telesu in zagotavljajo udobje. Elastični material ne moti gibanja in odlično izboljša videz postave. Kopalne kratke hlače imajo znotraj podlogo.

Aqua Wave moške kopalne kratke hlače Consel-49%
29,89 € 15 €

Odlična cena

Moške kopalne kratke hlače Aquawave Consel v modnem dizajnu. Uporabljen material je močan in trpežen na obrabo. Se popolnoma prilegajo telesu in zagotavljajo udobje. Elastični material ne moti gibanja in odlično izboljša videz postave. Kopalne kratke hlače imajo znotraj podlogo.

Oakley moške kratke hlače Ollie Block Melange 18 Inches
60 €

Odlična cena

Moške kratke hlače Oakley Ollie Block Melange 18 Inches. Hitro sušeča in raztegljiva tkanina omogoča prosto gibanje. Zategovanje z vrvico v pasu zagotavlja boljše udobje pasu. Opremljen je z žepom z YKK zadrgo za vse vaše najnujnejše potrebščine.

Quiksilver moške kopalke Highline slab 20-42%
59,81 € 34,50 €

Odlična cena

Moške kopalke Quiksilver Highline Slab 20. Hitro sušljive kopalke, ki jih lahko nosite tudi za prosti čas, imajo tudi žep, ki se zapenja na zadrgo.

ARENA moške kratke hlače Fundamentals X-Short
19,02 € 17 €

Odlična cena

Moške kratke hlače Fundamentals X- Short so primerne za plavanje in prosti čas. Kratke hlače so izdelane iz zračnega materiala, ki se hitro suši " Peach Touch" z mrežasto podlogo za udobno nošenje.

ARENA moške kratke hlače Fundamentals Boxer
20,96 € 18,50 €

Odlična cena

Moške kratke hlače Arena Fundamentals Boxer so primerne za plavanje in prosti čas. Kratke hlače so izdelane iz zračnega materiala, ki se hitro suši " Peach Touch" z mrežasto podlogo za udobno nošenje.

Oakley kopalne hlače Biscuit 21-68%
74 € 23 €

Odlična cena

Plavecké šortky Oakley Btrmlk Biscuit 21 jsou moderní pánské kraťasy. Šortky jsou vyrobené ze strečového materiálu a jsou rychleschnoucí. Kraťasy jsou vybaveny bezpečnou zadní kapsou se zipem a očkem na klíče.