Ferro Vgradna armatura za kopalno kad ALGEO SQUARE podometna komplet (cev, prha, obešalo za prho) krom

Ferro Vgradna armatura za kopalno kad ALGEO SQUARE podometna komplet (cev, prha, obešalo za prho) krom

Številka: 100065014007
Partnerska prodaja
Vgradna armatura za kopalno kad ALGEO SQUARE BAQ11P je moderna in elegantna armatura priznanega proizvajalca Ferro, ki bo v vašo kopalnico vnesla svežino in jo popeljala na višjo raven. Sijajna kromirana prevleka daje armaturi dolgotrajen in svež sijaj. Celoten opis
228,79 €
Vključno z DDV

Partnerska zaloga 2 artikla

25.10. - 26.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100065014007

Predstavitev

Vgradna armatura za kopalno kad ALGEO SQUARE BAQ11P je moderna in elegantna armatura priznanega proizvajalca Ferro, ki bo v vašo kopalnico vnesla svežino in jo popeljala na višjo raven. Sijajna kromirana prevleka daje armaturi dolgotrajen in svež sijaj. Ta pa ne poskrbi le za popoln izgled armature, ampak tudi odlično ščiti pred škodljivimi zunanjimi dejavniki.

Vgradna armatura za kopalno kad ALGEO SQUARE ni le čudovita, ampak tudi funkcionalna, saj ima poleg keramičnega preklopnika za kad/tuš tudi keramični regulator in aerator. Enostavna stenska montaža in uporaba z dolgo življenjsko dobo. Armatura je v kompletu s cevjo in tuš ročko.

ALGEO SQUARE – Udobne in dobro zasnovane rešitve

Armature iz linije Algeo Square so priročna rešitev za vse kopalnice, saj omogoča tako kopel kot prho. S svojim minimalističnim slogom se armature Algeo Square podajo v klasične in moderne kopalnice.

Tehnične podrobnosti:
  • v kompletu s cevjo in tuš ročko
  • keramični regulator
  • stenska montaža
  • keramični preklopnik za kad / tuš
  • 190 mm izliv z aeratorjem M24×1
  • krom


VIDEO: https://youtu.be/V0dx0dOh8b4


Dobrodošli v svetu Ferro

Podjetje FERRO je eden največjih proizvajalcev sanitarnih in vodovodnih napeljav v Srednji in Vzhodni Evropi s skoraj 30-letnimi izkušnjami v dotični industriji. Zahvaljujoč svoji zavezanosti vrhunski kakovosti izdelkov in poslanstvu, da zadovolji potrebe strank po varnem in funkcionalnem domu, so izdelki Ferro prisotni v miljonih domov. Vsako leto se na trg uvajajo novi izdelki, ki vse bolj izpolnjujejo pričakovanja tudi najzahtevnejših kupcev.

Vrhunska kakovost

FERRO je pozoren na najboljšo kakovost svojih izdelkov. Podjetje daje poseben povdarek izpolnjevanju zahtev veljavnih standardov, ohranjanju visokih tehničnih parametrov, varnosti in funkcionalnosti izdelkov. Za vse izdelke podjetja veljajo izjemno natančni in omejevalni postopki preverjanja kakovosti. Pregledajo jih na vsakem proizvodnem mestu. Pravilen potek procesov nadzora kakovosti nadzirajo visoko usposobljeni inženirji, odgovorni za kakovost in certificiranje izdelkov.