HTC Vive brezžični adapter

Znamka: HTC Naša številka: 1405692

HTC Vive brezžični adapter

Brezžični adapter Vive ponuja hitro, odzivno in zmogljivo izkušnjo. Ponaša se z zmogljivo baterijo, SteamVR tehnologijo in enostavno nastavitvijo. Celoten opis

394.9

439,20 €
394,90 €
-10%

Naša številka: 1405692

Predstavitev

Opis artikla

HTC Vive brezžični adapter


Brezžični adapter Vive ponuja hitro, odzivno in zmogljivo izkušnjo. Ponaša se z zmogljivo baterijo, SteamVR tehnologijo in enostavno nastavitvijo.

HTC Vive brezžični adapter

Naj vas nič ne zadržuje


Predstavljamo uradni brezžični adapter za VIVE in VIVE Pro. Premaknite se brez ovir. Razširite svoja virtualna obzorja. Naj bo virtualna resničnost večnamenskih uporabnikov dejanska.

Neprekinjena svoboda


Brezžični adapter VIVE ponuja izkušnjo, ki je hitra, odzivna in ponuja največjo zmogljivost. Gradite svetove, jih rušite, podajte se v neznano – vse brez preskoka. Poleg tega je tako lahek, da komaj opazite, da je tam.

Odklenite polni potencial VIVE


Brezžični adapter VIVE, ki ga je enostavno nastaviti, vam pomaga, da kar najbolje izkoristite SteamVR tehnologijo sledenja v sobi. Skupaj z zmogljivo baterijo, ki jo lahko preprosto zamenjate, lahko raziskujete celoten navidezni obseg vašega VIVE ali VIVE Pro do 2 uri in pol.

Več igralcev? Ni problema


Odstranite kable in uporabite brezžični adapter VIVE. S tem lažje vključite prijatelje in družino v svoj igralni prostor.


Tehnične podrobnosti

Življenjska doba baterije: 2,5 ur
Vrsta povezave: za VIVE: HDMI, USB in DC; za VIVE Pro: ustrezni enojni priključek; za baterijo: USB
Barva: črna
Dimenzije: 200 × 96.65 × 40.43 mm
Teža: 129 g

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta igralna konzola
Barva črna
Teža 129 g