shumee Omarica bela 85,5x91,5

shumee Omarica bela 85,5x91,5

Številka: 100051742055
Partnerska prodaja
Black Red White – je največja poljska pohištvena skupina, proizvajalec in distributer pohištva ter izdelkov za notranjo opremo. Že tri desetletja svojim strankam ponuja široko paleto izdelkov. Black Red White – proizvajalec, ki sanje o popolni notranjosti omogoča na dosegu roke. V družbi BRW se osr Celoten opis
139 €
Brezplačna dostava
Partner: Shumee

Partnerska zaloga 5+ artikli

18.5. - 20.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100051742055

Predstavitev

Black Red White – je največja poljska pohištvena skupina, proizvajalec in distributer pohištva ter izdelkov za notranjo opremo. Že tri desetletja svojim strankam ponuja široko paleto izdelkov. Black Red White – proizvajalec, ki sanje o popolni notranjosti omogoča na dosegu roke. V družbi BRW se osredotočamo na odlično oblikovanje in inteligentne rešitve.
Grafični kabinet je idealen pohištvo za načrtovanje prostora za dojenčkovo sobo, zaradi njega reda in vnesti red v prostoru.

univerzalni polico, ki ločuje notranjost kos pohištva, enostavno shranjevanje in omogoča ločevanje shranjenih predmetov. ; Boste fit obstaja veliko stvari, ki jih želite imeti pri roki.

Uporabljeni materiali:

Ohišje: iverne plošče, filmi konča  

podokno

– siva volfram, bela ogledalo konča iverne folija, laminat, PVC

– visok sijaj bela, siva MDF plošče, PVC folije / laminat

– tungsten siva z rdečo sijaj belo črto sive volframa: iverne plošče, zasluge folije

Drugo: tečajev.

 

Pogoji uporabe:

Pohištvo z rahlo vlažno krpo ali papirnato brisačo. Izogibajte se uporabi kemikalij, razen tistih, ki posebej za pohištveno nego.

Proizvod je namenjen za samostojno izdelavo
Velikost: širina: 85,5 Višina: 91,5 Globina: 38,5 Teža: 31.75