Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Craft kolesarski dres Logo, roza, 134

Craft kolesarski dres Logo, roza, 134

Številka: 869845001
Otroški kolesarski dres Logo s kratkimi rokavi in zadrgo je zasnovan za udobno kolesarjenje. Funkcionalni elementi so elastičen material in ergonomska zasnova za svobodo gibanja s prijetnim občutkom. Celoten opis
31,46 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 869845001

Predstavitev

Kolesarska kolekcija je zasnovana s poudarkom na ergonomiji in funkcionalnosti uporabljenih materialov. Posebna pozornost je posvečena učinkovitemu odvajanju vlage in zagotavljanju udobja. Za številne modele je značilen ohlapnejši način krojenja „Loose Fit", ki nudi popolno svobodo gibanja. Za kolekcijo, ki je zasnovana tako za aktivne, kot tudi rekreativne športnike, je značilno dobro razmerje med visoko zmogljivostjo in ugodno cenovno politiko.

Otroški dres Logo odlikuje udoben in elastičen material, ki bo odvajal vlago in vam nudil vso svobodo gibanja. Ima polovičen ovratnik, ki se zapira z zadrgo, ki je opremljena z zaščito za brado, na robovih rokavov ima mehke manšete, ki bodod skrbele, da bo majica med aktivnostjo ostala na svojem mestu.

Na hrbtnemu ledvenemu delu se nahaja tudi priročen tri-stranski žep. Za dobro vidljivost v mraku ali megli bo poskrbel odsevni logo.

Tehnične podrobnosti:

  • zaščita pred soncem UPF50 +
  • material: 100% poliester
  • teža: 125 g/ m2

Tabela velikosti: oblačila Craft