Bliz BLIZ ŠPORTNA SONČNA OČALA ACTIVE VISION MAT BELA M1352001-03

Bliz BLIZ ŠPORTNA SONČNA OČALA ACTIVE VISION MAT BELA M1352001-03

Številka: 100046418660
Partnerska prodaja
52001–03 Barva okvirja: bela – mat Filter kategorija: 3 Leča: modro/viola – zatemnjena multicoated Dodatni sp. del okvirja: črna barva Izvrstna kombinacija stila, udobja in večstranskosti. Očala VISION imajo ultimativni okvir za kolesarstvo, tek, smučanje in vse ostale outdoor aktivnosti. Celoten opis
89,95 €
Vključno z DDV

Partnerska zaloga 2 artikla

30.7. - 31.7. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100046418660

Predstavitev

Izvrstna kombinacija stila, udobja in večstranskosti. Očala VISION imajo ultimativni okvir za kolesarstvo, tek, smučanje in vse ostale outdoor aktivnosti. Očala Vision so posebna tudi zato, ker omogočajo namestitev optičnega adapterja na zgornji del nosnika, v katerega vgradite personalizirano lečo z dioptrijo. Nastavek je v ponudbi ločeno.

  • tehnično napredna očala za kolesarjenje, tek na smučeh, tek, smučanje in druge športe
  • prednastavek za optični adapter
  • 100% UVA in UVB zaščita
  • nezlomljive leče, narejene iz polikarbonata, ki je 10× bolj odporen na udarce kot plastične ali steklene leče in nudi najvišjo stopnjo zaščite
  • prilagodljiv nosnik – za optimalno in bolj udobno prileganje
  • priložena je zaščitna torbica za shrambo očal in čistilna krpica
  • priložen dodatni spodnji del okvirja v barvi osnovnega dela okvirja
  • priložen dodaten nosnik – možnost uporabe brez spodnjega roba okvirja

Z Blizom ostanete lahko osredotočeni le na vaš šport, za zaščito imate namreč poskrbljeno. Blagovno znamko BLIZ odklikujejo trije pomembni dejavniki.

DIZAJN - Bliz je znamka prežeta s skandinavskim dizajnom, ki je na vrhu v funkcionalnosti, tehnologiji in videzu. Kakovostni izdelki, ki izpolnjujejo standarde in zahteve vsakega posameznika.

PRILAGODLJIVOST - Bliz zagotavlja visoko tehnično in funkcionalno raven izdelkov. Funkcionalnost izdelkov in dodatna oprema zagotavljata nepremagljivo vsestranskost in fleksibilnost.

VREDNOST - cenovna ugodnost, skupaj s prilagodljivostjo izdelkov in dodatne opreme – ki so vključene v ceno zagotavljajo nepremagljivo vrednost.

Očala VISION so zaradi oblike in pozicije stekel ter okvirja primerna za športne aktivnosti. So super zaščita oči pred soncem, vetrom in delci v zraku, ter zagotavljajo neoviran pogled v vsakem telesnem položaju in hitrosti.

Priložena je zaščitna torbica za shrambo očal in čistilna krpica, dodaten spodnji del okvirja v barvi osnovnega dela okvirja in dodaten nosnik.