Biblija za otroke
11,90 €

Zadnji kos!

Biblija za otroke s preprostim besedilom in čudovitimi ilustracijami zgodbe o Bogu približa tudi najmlajšim.

Levi Pinfold: Črni pes
19,95 € 17,79 €

Ste že slišali za črnega psa? Baje je ogromen in strašen! Pogled nanj ohromi celo najpogumnejše!

Fabian Lenk: Mojstrski tat
15,90 € 14,79 €

Srednjeveška kriminalka (3. bralna stopnja)

Napeta kriminalna zgodba o mojstrskem tatu, ki pustoši po Ptujskem gradu, in deklici Ajši, ki ga poskuša razkrinkati. Zgodba je prirejena za 3. bralno stopnjo.

Pobarvanka 1
4,99 €

Pobarvanka 1 založbe Tursitička naklada bo kratkočasila vašega otroka.

Jana Babšek, Moj prvi album (2008), Komplet za novorojenčka
19,99 €

Komplet za novorojenčka

Moj prvi album je paket za novorojenčka. Vsebuje knjigo za spomine, koledar in merilni trak. V knjigo za spomine mladi starši lepijo fotografije in vpisujejo vse pomembne dogodke od otrokovega rojstva do njegovega šestega leta starosti.

Alenka Kos: Najlepše vilinske pravljice
21 € 19,53 €

V Deželi vilinskega ključa

Pravljica V Deželi vilinskega ključa je prva izmed treh najlepših vilinskih pravljic. Sestavljena je iz treh delov in vsebuje vilinski ključ ljubezni.

Jacob in Wilhelm Grimm, Najlepše pravljice Grimm
24,90 € 23,16 €

Zabavne, mračne, čarobne, brezčasne – klasične pravljice bratov Grimm nas vedno znova očarajo in prevzamejo, ponesejo nas nazaj v otroštvo ter v deželo palčkov in velikanov, čarovnic in princes, čarobnih pošasti in pretkanih fantičev, mogočnih gradov in temačnih gozdov.

Feri Lainšček: Na dvorišču
20 €

16 pesmi za otroke

Pred vami je zbirka uglasbenih pesmic Ferija Lainščka z naslovom ‚Na dvorišču‘. Avtor pesmic je Milan Ostojić, čudovite ilustracije pa je prispevala Mira Ostojić.

Grigor Vitez: O zajcu, ki se je rad smejal
19,90 €

Si predstavljate, da zajec premaga volka s smehom? Ali ne bi bilo lepo, če bi imeli čarobni svinčnik, ki bi sam napisal domačo nalogo? Ali da bi se spoprijateljili s Soncem?

Josip Vandot, Andrej Rozman Roza: Kekec in Pehta, trda
16,95 €

(po knjigi Kekec na volčji poti priredil Andrej Rozman Roza)

Kekec spozna Rožleta in njegovo slepo sestro Mojco, a njihove poti se kmalu razidejo. Rožle mora oditi v planino, Mojco pa ugrabi Pehta. Kdo jo bo rešil?

Kajetan Kovič: Maček Muri, trda
16,95 €

Nov ponatis zdaj že legendarne slikanice o priljubljenem Mačku Muriju, ki najmlajše razveseljuje že skoraj 40 let!

Marika Mihelčič: Metla Pometačka
12,50 € 11,15 €

Metla Pometačka je prišla pomagat. Najprej triletni vnučki Mii, ki je nekega jutra zaspana prestopala stopnice in na široko zehala.

Rdeča kapica, Jacob in Wilhelm Grimm (broširana, 2011 (9. ponatis))
16,90 €

Bila je nekoč majhna, srčkana deklica, ki jo je vzljubil vsakdo, če ga je le pogledala. Najrajši pa jo je imela njena babica. Ta sploh ni vedela, kaj vse bi ji dala. Nekoč ji je podarila kapico iz rdečega žameta. Ker pa ji je kapica tako ljubko pristajala in ker tudi sama ni hotela nositi nič drugega več, so ji rekli Rdeča kapica.

Aino Havukainen, Sami Toivinen: Tine in Bine - Nori izumi
12,90 €

Odštekana in domiselna brata Tine in Bine si izmislita štirinajst norih izumov. Izumi, kot so avtomatski prebujevalnik, izdelovalnik luž na igrišču in frčalnik za hrano se morda zdijo nenavadni, zagotovo pa so nepogrešljivi za vsakega otroka. Če ne verjamete, se o tem lahko prepričate sami.

Alan MacDonald: Troli na počitnicah
15,90 € 9,99 €

Trolarije!

Gospod Trol se je ustavil, da bi si obrisal curek potu, ki mu je kapljal z rilca. „Lahko bi šli do tiste smrdovite luknje pod glavno ulico.“

Bill Watterson: Calvin in Hobbes, darilna zbirka
39,99 €

Komplet prinaša zbirko šestih stripov o legendarnih junakih Calvinu in Hobbesu. Po mnenju mnogih sodi med trojico najboljših stripov, kar jih je kadarkoli izšlo. Gre za zabaven strip o duhovitih dogodivščinah navihanega šestletnika Calvina in njegovega plišastega tigra Hobbesa.

Mai Manfred: Samo za en dan
15,90 € 14,79 €

(2. bralna stopnja)

Kaj je bolj naporno – hoditi v šolo ali v službo? Preverite ob zgodbici, ki je primerna za 2. bralno stopnjo.

Muca Copatarica, Ela Peroci (trda, 2012 (3. ponatis))
14,40 €

(miniaturna izdaja)

Otroci so se odpravili v gozd, da bi poiskali muco, ki jim je odnesla copatke. Če so izginili tudi vaši, brž pokukajte v njeno delavnico tudi vi! Slikanica je v posebni, miniaturni izdaji.

Alan MacDonald: Umazani Berti in bacili
11,90 € 11,07 €

  • 7. knjiga
  • Pred vami je umazani Berti, deček, ki si rad vrta po nosu, riga, se boji vode in ima še veliko drugih nagnusnih navad. V tej knjigi so tri nesramno zabavne zgodbice o najbolj nemarnem dečku na svetu, ki nikoli ničesar ne naredi prav.