Lea Jerančič: Preko vseh meja
12,90 €

Zadnji kos!

Triindvajsetletna Nia Price je plesalka. Vendar ni navadna plesalka. Ukvarja se s plesom ob drogu. Ko jo njena najboljša prijateljica prijavi na šov talentov, se ji življenje postavi na glavo.

Maja Debelak - Dobra vila Maja: Moč ljubezni
19 €

Zadnji kos!

V knjigi sem spregovorila o marsičem. O tem, kako nisem mogla zanositi in se za piko na in soočila celo z zunajmaternično nosečnostjo – odstranili so mi jajcevod. Ko sem predelala potrebne lekcije, sem nemudoma zanosila, kljub le 50% možnosti, kajti globoko v sebi sem verjela, da lahko. Torej, pogledali bomo tudi kako zanositi.

Morana Polovič: Slovenija, špansko
12,50 €

Zadnji kos!

V turistični monografiji si lahko ogledate in preberete vse o zgodovini, kulturi in umetnosti Slovenije, pa o vseh njenih naravnih lepotah in znamenitostih, ter o vseh pomembnejših turističnih destinacijah.

Silvia Garcia: Igra z ognjem, broširana
11 € 10,44 €

Zadnji kos!

V noči, ko umre Beatrice Withler, so njene tri vnukinje, Nicole, Jacqueline in Alexandra, prisiljene zbežati in se skriti pred svojim zlobnim stricem, ki jih želi prodati v bordel.

Maria Costantino, Amanda Lang: Konji
34,90 € 31,13 €

Ne glede na to, ali že imate konja, ga želite imeti ali pa so vam konji preprosto všeč, je knjiga Konji – popolni vodnik prava za vas.

Levi Pinfold: Črni pes
19,95 € 17,79 €

Ste že slišali za črnega psa? Baje je ogromen in strašen! Pogled nanj ohromi celo najpogumnejše!

Polona Kus, Beba Jenčič: Zdravljica in njena pot v svet
19 € 16,95 €

Najsi Prešernova Zdravljica, ki je nastala pred natanko 170 leti, posameznika nagovori zaradi svojega vedno aktualnega družbenopolitičnega sporočila ali pa se bralca dotakne pesnikov osebnejši nagovor proti koncu njegove stvaritve; pesnitev v vseh pogledih ostaja nadvse veličastna, posebna in edinstvena!

Ursula Strumpf: Naša zdravilna zelišča
19,90 € 17,75 €

Priročnik Naša zdravilna zelišča je nepogrešljiv za vsako družino, saj je neprecenljiv vir uporabnih informacij o zdravilnih zeliščih in njihovi uporabi.

Claude Delafosse: Dinozavri, čarobna svetilka
9,90 € 8,83 €

Noben človek ni še videl živega dinozavra. Te nenavadne živali so živele na Zemlji mnogo let pred človekom. V tej knjigi boš dinozavre lahko opazoval od blizu, kot če bi se preselil v davno preteklost.

Marika Mihelčič: Metla Pometačka
12,50 € 11,15 €

Metla Pometačka je prišla pomagat. Najprej triletni vnučki Mii, ki je nekega jutra zaspana prestopala stopnice in na široko zehala.

Robert Šket: Kaj še čakate?
23,90 € 21,32 €

Robertova pot po spremembi se je dejansko začela v času srednje šole, ko je prvič zapustil svoje domače gnezdo in prvič začutil svobodo, ki jo je iskal celo otroštvo.

Danilo Kiš: Peščena ura
24,90 € 22,21 €

Roman Peščena ura govori o usodi Judov na Balkanu in pisateljevemu očetu, ki so bili zaprti v koncentracijskem taborišču v Auschwitzu.

Gregor Jeretič in Tomaž Gregorič: Moj navtični dnevnik
19,90 €

Moj navtični dnevnik« je prvi in edini popoln navtični dnevnik v slovenskem jeziku, ki nudi: • načrtovanje in spremljanje plovbe, • zapisovanje spominov o navtičnih doživetjih, • vodenje podatkov o plovilu in opremi, • vodenje evidence vzdrževanja, • uporabne informacije za področje Jadrana, • in še mnogo več na 240 straneh.

Natasha Corrett, Vicki Edgson: Resnično zdravo
26,90 € 23,99 €

Knjiga je razdeljena na dva dela. V prvem pojasni zdravju koristne vidike bazičnega prehranjevanja, našteje bazična živila in poudari najkoristnejša ter razloži, kako jesti, da bi se znebili simptomov zakisanosti.

Novak Djoković: Serviraj za zmago
19,90 €

14-dnevni prehranski načrt brez glutena za telesno in duševno popolnost

V knjigi Serviraj za zmago pripoveduje kako je odraščal in kako se je z velikim trudom prebil med najboljše teniške igralce sveta.

Sebastian Horvat: Ljubezen ali dandanašnja farsa
28,70 €

Knjiga Ljubezen ali dandanašnja farsa ni še en priročnik za samopomoč! Je racionalen pristop k vprašanjem, ki v našem svetu veljajo za iracionalna, odmaknjena, pogosto tudi tabuizirana.

Aaron Blabey: Stanko peška
19,90 € 17,75 €

Knjiga govori o dečku, ki je zelo nesrečen zaradi njegove velikosti. Vse to spremeni, ko v njegov razred pride nova sošolka Frida robida.

Aleksandra Dolenec Gojević, Gregor Gojević: Hišne zgodbe
10 €

Kaj so hišne zgodbe? Zgodbe o hišah kot materiji, zgodbe o ljudeh, ki jih ustvarjajo, zgodbe o ljudeh, ki jih naseljujejo, zgodbe o prostorih, ki jih zasedajo, zgodbe o svetu kjer je preveč pomembnega in premalo nepomembnega? Verjetno vse to po malem.

Aleksandra Kocmut: Razkritje v zelenem potoku
16,85 € 15,03 €

To je očarljiva neskončna zgodbica, čudovita knjiga o razkritju v zelenem, pa tudi o umetnosti pripovedovanja, ki bo ogrela otroška srca – lepše pravljice za lahko noč si ne bi mogli želeti!

Alen Širca: Brezdanji val
30 € 26,76 €

Knjiga govori o vzniku, nastanku (genezi) krščanskega mističnega pesništva in o njegovem valovanju do konca srednjega veka.

Alenka Erzar Žepič: Duša metulja pripoveduje
20 € 17,84 €

Knjiga Duša metulja pripoveduje je nastala brez vnaprejšnjega scenarija. Je knjiga, ki jo je napisalo življenje Alenke Erzar Žepič. Knjiga ne dovoli, da po tem, ko je bila zapisana, spremeni obliko, da bi dobila rdečo nit.

Aminatta Forna: Najemnik
15,95 €

Najemnik govori o teži, ki jo vojna še dolga leta, potem ko je že minila, pušča na družbi.