Doreen Virtue: Plošča Vodstvo angelov, trda
39,90 € 31,73 €

Zadnji kos!

„Najpreprostejši način, da dobite takojšnje in točno angelsko vodstvo avtorice uspešnic Pogovori z angeli, Angelska prisotnost za vsak dan in Vodstvo Boginj.“

Don Miguel Ruiz, Mojstrstvo ljubezni
15,99 €

Zadnji kos!

V mojstrstvu ljubezni don Miguel Ruiz osvetljuje prepričanja in domneve, utemeljene na strahu, ki spodkopavajo ljubezen in naše odnose z drugimi obremenjujejo z trpljenjem in napetostmi. Da bi svoje sporočilo navdihnil z življenjem, nas Ruiz razsvetljuje z globoko vidnimi povestmi in nam tako kaže, kako naj si pozdravimo svoje čustvene rane.

Valerija Skrinjar Tvrz: Mohor
35 €

Zmajeva kri

S trilogijo Zmajeva kri je pisateljica prikazala zgodovino premogovništva v zagorskem rudniškem bazenu in svoje delo zasnovala tako obširno, da zasluži podnaslov „knapovska saga“, saj sega njegov pripovedni lok od začetka 18. stoletja do 2.svetovne vojne in še čez do zaprtja rudnika. Mohor je prvi del sage.

Bogdan Sajovic: Jugoslovanski morilci
15 € 7,90 €

Najstrašnejši zločini vseh časov

Najbolj pretresljivi, grozljivi, neverjetni zločini, ki so se zgodili v socialistični Jugoslaviji od druge svetovne vojne do slovenske osamosvojitve.

Erin Hunter: Bojevniki: Ogenj in led, trda
14,99 € 13,94 €

Saga Bojevniki je čudovita pripoved iz življenja divjih mačk. Serija, ki je žanru fantasy dala povsem nov pomen in odprla nove, neslutene razsežnosti. Ogenj in led je druga izmed šestih knjig sage Bojevniki.

Marrena Lindberg: Orgazmična dieta, mehka
9,90 €

Revolucionarni program, ki bo povečal vašo spolno slo in vas pripeljal do orgazma. Orgazmična dieta je revolucionarni program, ki bo ženski povečal spolno slo in jo pripeljal do orgazma.

Detlef Singer: Kateri ptič je to?, mehka
24,50 € 22,79 €

Ptiči Evrope

Vodnik za določanje ptičev s 1400 barvnimi fotografijami. V tem vodniku, bogatem s fotografijami, so zbrane najpomembnejše evropske ptičje vrste.

Dominik Gregl, Letalski razlagalni slovar z ustreznicam
36,89 € 34,31 €

Letalski razlagalni slovar z ustreznicami v angleščini je rezultat dela strokovnjaka z bogatimi teoretičnimi in praktičnimi izkušnjami na področju letalstva in je prvi razlagalni slvoar na tem področju v slovenščini.

Bob Dylan, Za zmeraj mlad, trda
21,99 € 20,45 €

Pesem Forever Young, v prevodu Jureta Potokarja Za zmeraj mlad, je Bob Dylan izdal na albumu Planet Waves (1974). V tem času je postala ena najbolj priljubljenih in poznanih Dylanovih pesmi.

Mariša Ogris: Sence Niverona, mehka
24 € 22,32 €

Glavni junak dežele Niverona je Elling, mladenič, ki s svojim najboljšim prijateljem Diorjem sprva živi brezskrbno življenje v gorski vasici, a ga vrtinec vojne nepričakovano potegne globoko vase.

Dr. Bruce Miller, Prikriti morilci, Skrite nevarnosti v našem telesu
19 €

Skrite nevarnosti v našem telesu

Bolezni srca in ožilja ali kardiovaskularne bolezni se delijo na dve vrsti: bolezni srca (kardio) in bolezni ožilja (vaskularne). Srce in ožilje skupaj tvorita krvna obtočila. Srčni infarkt je, na primer, bolezen srca, možganska kap pa je bolezen ožilja. Obe bolezni sodita med bolezni srca in ožilja.

Shannon Lush, Jennifer Fleming, Preprosto čisto
14,90 € 13,86 €

Se vam je razlil lak za nohte po novi svileni bluzi? Vam je gost na večerji polil rdeče vino po novem prtu? Bi se radi znebili zasušenega žvečilnega gumija s preproge?

Caroline Margaret Pond, Jonathan W. Silvertown: 99 % opica
20 € 18,60 €

Kako evolucija sešteva

Večina sodobnikov se je Darwinu posmehovala ali ga je zagrizeno napadala, ker je človeka uvrstil med živali in dejal, da so bili naši davni predniki tudi predniki velikih človeku podobnih opic. V 150 letih po objavi Darwinovih spoznanj so raziskave z vseh znanstvenih področij potrdile obstoj evolucije bioloških vrst.

Chantal Louis: Monika Hauser - Začenjam vedno znova
34,99 € 24,99 €

Kdo je ženska, ki je v bosanski vojni vihri ustanovila prvo Medico Zenico za pomoč ženskam – žrtvam seksualiziranega nasilja? Kako pogumna je zdravnica, ki javno zahteva opredelitev sodstva do posilstva kot najnizkotnejše oblike etničnega čiščenja? Začenjam vedno znova – biografija Monike Hauser izpod peresa novinarke Chantal Louis.

Damir Črnčec: Obveščevalna dejavnost v informacijski
24,90 € 23,16 €

Na slovenske knjižne police je prišla nova knjiga s področja obveščevalne dejavnosti z naslovom »Obveščevalna dejavnost v informacijski dobi«. Avtor knjige je dr. Damir Črnčec, generalni direktor Obveščevalno varnostne službe Ministrstva za obrambo.

Egipt (mehka, 2009)
36,90 €

Svetovni popotnik

Izkoristite obisk zgodovinskega Egipta in začnite svoje počitnice v istem trenutku, ko odprete ta vodnik.

Elmar Zadra, Michaela Zadra: Točka G
19,90 € 18,51 €

Tantrični vodnik v skrivnostni svet ženske spolnosti

»Ko se dotikaš točke G, s tem nikakor ne izzoveš samo fiziološke stimulacije, temveč se dotakneš samega bistva tvoje psihe, jedra ženskosti. Točka G predstavlja najbolj erotičen vhod v kraljestvo podzavesti in če bi se posluževala psihoterapije ali meditacije, bi se srečala s povsem enakimi temami in izkušnjami – tistimi, s katerimi se v sicer blažji obliki srečuješ med drugim tudi v tvojem vsakdanjiku.«

Gobe, mehka
12,50 € 11,63 €

Enostavno in zanesljivo določanje

Več kot 200 evropskih vrst gob.

Hal Urban: Moč pozitivnih besed, mehka
24,99 €

Preprosti nasveti, kako spoštovati in slaviti življenje. Pomemben svet besed, ki spreminja podobo našega življenja – nasveti, kako ga s prijaznimi besedami spremeniti na bolje.

Joachim de Posada, Ellen Singer, Ne vseh bonbonov hkrati!, mehka
18 €

Skrivnost sladkega uspeha v poslu in življenju

Uspešni ljudje se zavedajo, da morajo za dosego tistega, česar si res želijo, ponujeno pogosto preložiti. Avtorja nas v očarljivem slogu poučita, kako z načrtovanimi in postopnimi koraki pridemo do točke, ko lahko rečemo: ‚Zmagal sem!‘

Jose Emilio Pacheco, Načelo užitka, trda
26,04 €

Načelo užitka združuje šest kratkih zgodb in kratek roman, po katerem je zbirka dobila naslov. V njem adolescent pripoveduje o svojem odkrivanju ljubezni in spolnosti ter o srečanju s pokvarjenostjo Mehike in sveta.

Marie-France Hirigoyen: Nove samosti, mehka
10 € 9,30 €

V tej knjigi, ki je polna primerov iz klinične prakse, psihoanalitičarka Marie-France Hirigoyen dokazuje, da je samost posledica globokih, še nedozorelih sprememb v odnosu moški/ženska.

Mohsin Hamid: Ugovor vesti nekega fundamentalista, trda
29 €

Bradati Pakistanec Changez pripoveduje neznanemu Američanu v pakistanski kavarni o tem, kako se je med potovanjem ob televizijskem posnetku rušenja dvojčkov nasmehnil, saj se je Amerika navsezadnje izkazala za ranljivo. Ob vrnitvi v New York je bil njegov družbeni status čez noč degradiran na temnopoltega, sumljivega bližnjevzhodnega priseljenca.

Nate Booth: Tigrove lastnosti
29 €

9 skrivnosti do uspeha, kako postati poslovni prvak, ki se jih lahko naučite od Tigra Woodsa Tigrove lastnosti je knjiga polna nasvetov in zgodb, ki vas bodo zagotovo navdihnile … in vam pomagale, da postanete prvak v svojem življenju.

Različni avtorji, Zakladnica biblijskih zgodb za otroke
29,98 €

Knjiga prinaša zgodbe Stare in Nove zaveze, ki otrokom v starosti 3 do 8 let približajo čudoviti svet krščanskega izročila v enostavnem in njim razumljivem jeziku, obogatenim z barvnimi ilustracijami.

Sandra Anne Taylor, Sharon A. Klinger: Skrivnosti uspeha
19,90 € 18,51 €

Skrivnosti uspeha je knjiga, ki bo spremenila vaše razmišljanje. Čas je, da odkrijete veliko skrivnost: vaše misli, občutki in čustva močno vplivajo na to, kako živite in kakšna bo vaša prihodnost.

Stanislav Bahor: Skriti knjižni zakladi, trda
89 €

Monografija je izjemno in prelomno delo s področja slovenske kulturne dediščine, saj seznani bralca s prvim pregledom knjižnic samostanskih redov, s prvim pregledom dragocenih rokopisov in tiskov ter s prvo objavo več kot desetletne raziskave NUK-a.

Stanley Coren: Kaj vejo psi?, trda
15 € 11 €

Avtor se je v tej knjigi posvetil preučevanju vprašanja: „Pa kaj sploh vejo psi?“ Poskušal je najti tudi odgovore še na druga pomembna vprašanja, npr.: „Kaj si psi mislijo sami o sebi? Kaj si mislijo o velikih dvonožcih, s katerimi si delijo življenje? Ali psi imajo življenjski nazor?“

Steve Ozer: Golo občinstvo ni dovolj, mehka
19 €

Ostanite prisebni, postanite samozavestni in premagajte strah pred javnim nastopanjem

Pričujoča knjiga je namenjena vsem, ki vas obvladuje strah pred nastopanjem v javnosti, kot tudi tistim, ki ste nekoliko negotovi ali ki bi želeli le izboljšati svoje govorniške spretnosti.