Martin Krpan, Fran Levstik (trda, 2010)
14,90 ‚ā¨ 14,40 ‚ā¨

Zadnji kos!

(miniaturna izdaja)

Levstikov Martin Krpan z Vrha z ilustracijami Toneta Kralja je najbolj prepoznavna slovenska slikanica. Zdaj v posebni miniaturni izdaji!

Kdo je napravil Vidku srajńćico, Fran Levstik (trda, 2012)
14,40 ‚ā¨

(miniaturna izdaja)

Videk ima zelo rad Ňĺivali, zato mu pomagajo, ko ostane brez srajńćke. Ovńćka mu podari volno, pajek stke blago, ki ga rak ukroji ‚Ķ Ena najlepŇ°ih slovenskih pravljic in ńćudovita zgodba o¬†prijateljstvu¬†‚Äď sedaj tudi v¬†posebni miniaturni izdaji!

Klay Lamprell: New York: Vse, kar te zanima
16,95 ‚ā¨

(iz zbirke Ni za starŇ°e)

To ni turistińćni vodnik. Predvsem pa to ni knjiga za starŇ°e. To je resnińćna zgodba iz prve roke o¬†enem najznamenitejŇ°ih mest na svetu¬†‚ÄstRimu!

Mońćvirniki, Barbara Simoniti (trda, 2012)
38,90 ‚ā¨

Zgodbe iz Zelene Dobrave

Svet mońćvirnikov leŇĺi v¬†senci starodavnih dreves, in ńćeprav mońćvirniki ljubijo vlago in mir, se jim stalno nekaj dogaja. Za debelo knjigo je njihovih dogodivŇ°ńćin!

Zgodbe za razmislek, Jorge Bucay (trda, 2013)
14,95 ‚ā¨

Nihńće ne more narediti zate, kar lahko sam narediŇ° zase. Argentinec Jorge Bucay, mojster pripovedovanja zdravilnih zgodb, je eden najbolj priljubljenih in branih psihoterapevtov na¬†svetu!

Nutella (trda, 2013)
14,40 ‚ā¨

30¬†najboljŇ°ih receptov

PrivoŇ°ńćite si 30¬†najljubŇ°ih receptov za ljubitelje priljubljenega ńćokoladnega namaza!

Josip Vandot, Andrej Rozman Roza: Kekec in Pehta, trda
16,95 ‚ā¨

(po knjigi Kekec na volńćji poti priredil Andrej Rozman¬†Roza)

Kekec spozna RoŇĺleta in njegovo slepo sestro Mojco, a njihove poti se kmalu razidejo. RoŇĺle mora oditi v¬†planino, Mojco pa ugrabi Pehta. Kdo jo bo¬†reŇ°il?

Kajetan Kovińć: Mańćek Muri, trda
16,95 ‚ā¨

Nov ponatis zdaj Ňĺe legendarne slikanice o¬†priljubljenem Mańćku Muriju, ki najmlajŇ°e razveseljuje Ňĺe skoraj 40¬†let!

Muca Copatarica, Ela Peroci (trda, 2012 (3. ponatis))
14,40 ‚ā¨

(miniaturna izdaja)

Otroci so se odpravili v¬†gozd, da bi poiskali muco, ki jim je odnesla copatke. ńĆe so izginili tudi vaŇ°i, brŇĺ pokukajte v¬†njeno delavnico tudi vi! Slikanica je v¬†posebni, miniaturni izdaji.

Naomi Klein: Doktrina Ň°oka
19,90 ‚ā¨

҆okantna in zelo aktualna knjiga znane publicistke, ki razkriva delovanje globalnega trga in korporativnega kapitalizma.

Plazilci, Mark Hutchinson (broŇ°irana, 2012)
22,40 ‚ā¨

Iz ńćesa so Ňĺelvji oklepi? Kako kańće vidijo v¬†temi? Kako kuŇ°ńćarji prestraŇ°ijo sovraŇĺnike? Od blizu se spoznajmo s¬†hladnokrvnimi Ňĺivalmi.

Angeli, Tone Pavńćek (trda, 2012 (14. natis))
22,95 ‚ā¨

Pesnik Tone Pavńćek je, preden se je poslovil, dokonńćal svojo zadnjo pesniŇ°ko zbirko, v¬†kateri je spregovoril o¬†angelih, ki so, tako kot ljudje, sila razlińćni, a skoraj vedno pripravljeni, da storijo kaj dobrega¬†‚Ķ

Egipt (mehka, 2009)
36,90 ‚ā¨

Svetovni popotnik

Izkoristite obisk zgodovinskega Egipta in zańćnite svoje pońćitnice v¬†istem trenutku, ko odprete ta vodnik.

Kruh, Marija Prajner (trda, 2012 (1. ponatis))
34,98 ‚ā¨

Vsakdanji in praznińćni

100¬†preizkuŇ°enih receptov za vse vrste kruha in kruŇ°nih izdelkov, koristni nasveti izkuŇ°ene mojstrice, ki vodi teńćaje za peko kruha po vsej Sloveniji ter priprava testa in pletenje testa v¬†mikavne oblike.

Otroci Cosime Wagner, Oliver Hilmes (trda, 2012)
38,90 ‚ā¨

Triumf in tragedija Wagnerjeve dinastije

Razburljiva druŇĺinska saga o¬†zmagoslavju, tragediji in genialnosti dinastije Wagner je izŇ°la ob 200.¬†obletnici rojstva skladatelja Richarda Wagnerja (1813‚Äď1883).

Pasja Ň°ola na karticah: kliker, Sabine Winkler (2013)
22,95 ‚ā¨

(garnitura)

Komplet vsebuje knjiŇĺico, ki pojasnjuje osnove Ň°olanja s¬†klikerjem, in 36¬†kartic z¬†vajami, ki jih lahko vzamete s¬†sabo in s¬†svojim Ň°tirinoŇĺcem vadite v¬†naravi. Kompletu je priloŇĺen tudi kliker.

Pisma Louise, Louise L. Hay (2012)
24,94 ‚ā¨

PoiŇ°ńćite odgovore v¬†sebi

V¬†Pismih Louise ljudje z¬†vsega sveta spraŇ°ujejo o¬†najrazlińćnejŇ°ih Ňĺivljenjsko pomembnih temah, kot so zasvojenosti, bolezen, ńćustvene teŇĺave, odnosi v¬†druŇĺini, zdravje, blaginja, starŇ°evstvo in Ň°e veliko drugih.

Pite, Carla Bardi (trda, 2012)
18,90 ‚ā¨

Veńć kot 55¬†slastnih receptov

S¬†pomońćjo te knjige s¬†ńćudovitimi fotografijami boste lahko pripravili veńć kot 55¬†slastnih¬†pit.