Armin Taubner: ńĆarobni angleńćki iz papirja
14,95 ‚ā¨

ńĆarobni angelńćki¬†‚Äď neŇĺni nebeŇ°ki pisci v¬†vseh razlińćicah papirnih tehnik. Enostavna navodila korak za korakom, vse predloge so v¬†originalni velikosti.

Alja Furlan: Tri sestre
20 ‚ā¨

V¬†pravljici se med seboj prepletata resnińćnost avtorice, in sicer tri pomembne Ňĺenske njenega otroŇ°tva, ter univerzalen domiŇ°ljijski svet, ki je vsem¬†blizu.

Barbara Bajd: Kranjska sivka
17,90 ‚ā¨

ńĆebelica od kod in kam?

ńĆebelarstvo ima v¬†Sloveniji bogato tradicijo in je pomemben del naŇ°e kulturne dediŇ°ńćine.

Damjana Dodińć: Smrt in Ňĺalovanje, 2. izdaja
11,90 ‚ā¨

Vodnik je namenjen vsem, vsem, ki se sreńćujete s¬†smrtjo ljubljene osebe, starŇ°em, ki Ňĺelite biti v¬†oporo svojim otrokom ob smrti otroku ljubljene osebe in svojcem, prijateljem, ki Ňĺelite Ňĺalujońći osebi pomagati.

Frank Rodgers: Najroker gospod Krok
14,97 ‚ā¨ 13,92 ‚ā¨

V¬†napeti zgodbici o¬†gospodu Kroku boste naŇ°li imenitne, zabavne zgodbe za otroke, ki so komaj zańćeli uŇĺivati v¬†branju.

Frank Rodgers: Sherlock gospod Krok
14,97 ‚ā¨ 13,92 ‚ā¨

V¬†napeti zgodbici o¬†gospodu Kroku boste naŇ°li imenitne, zabavne zgodbe za otroke, ki so komaj zańćeli uŇĺivati v¬†branju.

Maria Maneru: Zgodbe iz gozda
19,90 ‚ā¨

Gozd je pravi mali svet zase, v¬†njem najdemo Ň°tevilne Ňĺivali, ki so otrokom zelo blizu in jih poznajo tudi kot pravljińćna¬†bitja.

Milica ҆turm: Srce se nikoli ne moti
13,58 ‚ā¨

Srce se nikoli ne moti je pravljica, pisana po vzorcu klasińćne pravljice. V¬†njej nastopajo pravljińćni junaki, ki se vedejo tako, kot se v¬†pravljicah spodobi: kralj je dober in pravińćen vladar in ońće, mati kraljica jo Ňĺe na zańćetku zgodbe popiha bogvekam, ministri so, kot so pańć ministri, ubogljivi in ne prehudo brihtni, taki so tudi trije kraljińćini snubci. Kraljińćna pa je lepa, samosvoja, s¬†posebnim srcem, ki bije samo, kadar¬†ljubi.

Ruby Roth: Zato ne jemo Ňĺivali
12,90 ‚ā¨ 12 ‚ā¨

O¬†veganih, vegetarijancih in vseh Ňĺivih bitjih

Zato ne jemo Ňĺivali je otroŇ°ka slikanica s¬†pristnim in sońćutnim vpogledom v¬†ńćustveni svet Ňĺivali in njihova muńćna Ňĺivljenja na Ňĺivalskih farmah. Skozi pestro paleto Ňĺivalskega sveta predstavlja mladim bralcem vegetarijanstvo in veganstvo.