Kranjski zbornik 2015
20 ‚ā¨

Kranjski zbornik je knjiga s¬†tradicijo. Zagotovo je Kranj ena redkih obńćin, ńće ne edina, ki ima periodińćno knjiŇĺno publikacijo, v¬†katero zapisuje svojo zgodovino. Daljno in polpreteklo, in to Ňĺe 55¬†let. Za zgodovino pravijo, da je pripovedovanje zgodb. Kranj ima veliko za povedati, vedno je¬†imel.

Dr. Shimi Kang: Delfinja vzgoja
24,99 ‚ā¨

Kako vzgojiti zdrave, zadovoljne in motivirane otroke, ne da bi se vam bilo treba spremeniti v¬†tigra? KnjiŇĺna uspeŇ°nica ‚ÄěDelfinja vzgoja‚Äú na podlagi najnovejŇ°ih raziskav v¬†nevroznanosti in znanosti o¬†vedenju razkrije, zakaj preveńć nasilni, z¬†nadzorom obsedeni ¬Ľtigrovski starŇ°i¬ę in permisivni ¬ĽstarŇ°i meduze¬ę notranjo motivacijo v¬†resnici zavirajo.

Leta poniŇĺnosti, Sue Townsend (broŇ°irana, 2013)
19,90 ‚ā¨ 17,75 ‚ā¨

Jadran Krt

Jadran Krt Ňĺivi na podeŇĺelju z¬†Ňĺeno Marjetko in hńćerko Gracijo, v¬†stanovanju iz predelanega svinjaka, poleg svojih starŇ°ev. Njegove teŇĺave se mnoŇĺijo ‚Ķ Zdi se, da je Jadranova edina opora v¬†tem brezupnem poloŇĺaju njegova prva ljubezen Pandora Porońćak, ki se obńćasno znova pojavi v¬†njegovi bliŇĺini in prebudi spomine.

Sue-Ellen Welfonde: Njen vitez zmagovalec
14,99 ‚ā¨

Ovdovela lady Caterine Keith nońće nobenega moŇ°kega v¬†svojem Ňĺivljenju, ne moŇĺa ne zaŇ°ńćitnika. Njena sestra pa meni drugańće in ji zato poŇ°lje pogumnega, ńćastnega viteza angleŇ°kega rodu z¬†brazgotino na obrazu, ki si Ňĺeli osvojiti njeno¬†srce.