Maria Costantino, Amanda Lang: Konji
34,90 € 31,13 €

Ne glede na to, ali že imate konja, ga želite imeti ali pa so vam konji preprosto všeč, je knjiga Konji – popolni vodnik prava za vas.

Horst Hegewald Kawich: Pasme psov od A do Ž
14,90 € 13,86 €

Vodnik od A do Ž

Pasme psov od A do Ž vam nudijo več kot 200 priljubljenih pasem psov z vsega sveta in dodatek, kako najti primernega mladiča.

NOVA izpopolnjena izdaja

Stanislav Bahor: Skriti knjižni zakladi, trda
89 €

Monografija je izjemno in prelomno delo s področja slovenske kulturne dediščine, saj seznani bralca s prvim pregledom knjižnic samostanskih redov, s prvim pregledom dragocenih rokopisov in tiskov ter s prvo objavo več kot desetletne raziskave NUK-a.

Branko Klun: Onkraj biti
18 €

Biblični odmevi v postmoderni misli

Da bi bolje razumeli postmoderno „drugost“, ki zmoti samozadostnost modernega subjekta in izziva totaliteto njegovega mišljenja, se velja ovesti zgodovine, namreč zgodovine srečevanja med grško filozofijo in bibličnim mišljenjem.

Michele Cranston: Sveže + lahko - Marie Claire
19,99 € 11,61 €

Preprosta hrana za sproščeno obedovanje

Slavimo sezonske sestavine, eksotične okuse in dobro družbo z Marie Claire Sveže + lahko, novo knjigo v priljubljeni zbirki kuharskih knjig!

Sandra Anne Taylor, Sharon A. Klinger: Skrivnosti uspeha
19,90 € 18,51 €

Skrivnosti uspeha je knjiga, ki bo spremenila vaše razmišljanje. Čas je, da odkrijete veliko skrivnost: vaše misli, občutki in čustva močno vplivajo na to, kako živite in kakšna bo vaša prihodnost.

Staša Tajana: Republika skurjena guma
19,90 € 17,75 €

Staša Tajana v svojem prvencu prepriča, saj poleg zanimive in samosvoje pripovedi ponuja tudi obilico humorja, ki ji nepretenciozno pomaga do samega konca

Wolfgang Hensel: Katera zdravilna rastlina je to?, mehka
19,90 € 18,51 €

Novi vodnik

Spoznajte in določite več kot 350 vrst zdravilnih rastlin iz vse Evrope. Novi vodnik nudi opis značilnosti neposredno ob fotografiji. Za vsako vrsto najdete več fotografij in risb. Pri hitrem določanju vam pomaga barvna koda.