Steven Reiss, Zdrava osebnost: nov pogled na ljudi
18,99 ‚ā¨ 17,66 ‚ā¨

Vas v¬†sluŇĺbi tarejo teŇĺave? Je svet, kot ga vidi vaŇ° Ň°ef, popolnoma drugańćen od sveta, kot ga vidite vi? Imate Ň°oloobveznega najstnika, pa se vam zdi, da ocene nikakor ne odraŇĺajo njegove dejanske inteligentnosti? Se ne razumete z¬†Ňĺivljenjskim sopotnikom? Se spraŇ°ujete, kdo in kdaj ga je ugrabil ter zamenjal z¬†nekom drugim? Se vam nasploh zdi, kot da so nekateri iz druge galaksije?

Beno√ģt Duteurtre: Knjiga za odrasle
24,90 ‚ā¨

Beno√ģt Duteurtre je francoski pisatelj, muzikolog in radijski voditelj, ki Ňĺivi in dela v¬†Parizu, vendar rad zahaja v¬†vogeŇ°ko hribovje, kjer ima svoje korenine, navduŇ°uje pa ga tudi New¬†York.

Caroline Margaret Pond, Jonathan W. Silvertown: 99 % opica
20 ‚ā¨ 18,60 ‚ā¨

Kako evolucija seŇ°teva

Veńćina sodobnikov se je Darwinu posmehovala ali ga je zagrizeno napadala, ker je ńćloveka uvrstil med Ňĺivali in dejal, da so bili naŇ°i davni predniki tudi predniki velikih ńćloveku podobnih opic. V¬†150¬†letih po objavi Darwinovih spoznanj so raziskave z¬†vseh znanstvenih podrońćij potrdile obstoj evolucije bioloŇ°kih¬†vrst.

Dr. Belisa Vranich: Dihajte
29,95 ‚ā¨

Preprosti revolucionarni 14-dnevni program za izboljŇ°anje miselnega in telesnega zdravja.

Gregor iz Nise: O Mojzesovem Ňĺivljenju
19 ‚ā¨

O¬†deviŇ°tvu Gre za enega kljuńćnih patristińćnih mistińćnih tekstov, v¬†katerem Gregor govori o¬†potovanju duŇ°e iz ńćutnega proti Nadńćutnemu, od motrenja vidnega lepega k¬†preseŇĺnemu Lepemu, nedoumljivemu¬†Bogu.

Jes√ļs Carrasco: Zemlja, po kateri stopamo
24,90 ‚ā¨

Roman o¬†soońćenju dveh oblik ńćlovekovega odnosa do zemlje, merkantilne in ńćustvene, ki se neogibno zrcalita v¬†odnosu ńćloveka do svojega bliŇĺnjega, je leta 2016¬†prejel nagrado Evropske unije za knjiŇĺevnost.

Larissa Bertonasco, La nonna - La cucina - La vita, ńĆudoviti recepti moje none
19,99 ‚ā¨ 18,59 ‚ā¨

ńĆudoviti recepti moje none

Vsa Ligurija diŇ°i po mojem otroŇ°tvu. Zdi se, da so moji spomini vsrkali vonj po morju in lesu, roŇĺmarinu in Ňĺajblju, pa tudi po kroglicah proti moljem in Ň°piritu, in to ohranili kot zaklad vse do trenutka, ko so se te vonjave spet dotaknile mojih¬†ńćutov.

Marjeta ŇĹebovec: Slovenski knjiŇĺevniki: rojeni od leta 1936 do 1939
35 ‚ā¨

Serija knjig Slovenski knjiŇĺevniki poljudno predstavlja slovenske besedne umetnike in umetnice od zańćetkov pismenosti do danaŇ°njega ńćasa. Predstavljeni so celostno: zasebno, poklicno in umetniŇ°ko, predstavitve pa so opremljene s¬†fotografijami. V¬†Ň°esti knjigi so predstavljeni besedni ustvarjalci rojeni od leta 1936¬†do¬†1939.

Nada ńÜuk: Torte brez peke
12,50 ‚ā¨

V¬†knjigi vam je na razpolago okoli sto ńćudovitih kreacij tort, ki hkrati sestavljajo sladko simfonijo za vaŇ°o druŇĺino in prijatelje.

Nina Morińá: Premium peciva: deserti in sladice
12,50 ‚ā¨

Pred vami je najnovejŇ°a kuharica za kremasta peciva in sladice¬†‚Äď sadna peciva, rulade, torte in tortice, sladice brez peke, deserte v¬†kozarcih in ostale kremaste uŇĺitke.

Susie Hodge: Art
24,90 ‚ā¨

Vse, kar morate vedeti o¬†najveńćjih umetnikih in njihovih¬†delih