Miha Urek: Miselnost zmagovalcev
19,95 ÔéČ

Priro─Źnik je nastal na podlagi ┼ítevilnih intervjujev z┬ánajuspe┼ínej┼íimi slovenskimi ┼íportniki. Nasvete so podali: Peter Prevc, Primo┼ż Kozmus, Ra┼ío Nesterovi─ç, Iztok ─îop, Primo┼ż Peterka, Tine Urnaut, Jan Mur┼íak, Luka Bo┼żi─Ź, Alja┼ż Pegan, Sebastian Skube┬áÔÇŽ

Irena Poto─Źar Pape┼ż: Bonton (bonbon) za vsak dan
29 ÔéČ

V┬ápri─Źujo─Źi knjigi boste na┼íli veliko splo┼íno veljavnih pravil in priporo─Źil o┬ábontonu, ogromno primerov iz prakse in zgodbe, ki so jih avtorici povedali udele┼żenci njenih predavanj in delavnic. V┬áteh, bolj prakti─Źnih delih so izpostavljene tudi dolo─Źene situacije, ki nas spravljajo v┬ázadrego in jih je v─Źasih te┼żko predvideti.

Jurij Hudolin: Osnove ljubezni in zla
23 ÔéČ

Roman Osnove ljubezni in zla spremlja protagonista Ivana Hvalico, ki je popotnik. Potuje od beznic do bolj imenitnih lokalov, od dru┼żenja zgolj s┬ásvojo samoto do popivanja s┬ápropadlimi in propadajo─Źimi politiki, podjetniki, va┼íkimi ┼íerifi, umetniki in┬ánazaj.

Florence Littauer: Osebnostni plus za starše
22,99 ÔéČ

  • Zakaj je moj otrok tak, kakr┼íen je?
  • Kaj? Je to moj otrok?Prej ali slej se zgodi vsem star┼íem. Naj bo v┬ázavetju va┼íega doma ali sredi nakupovalnega sredi┼í─Źa ÔÇŽ ravno ko ste mislili, da veste, kako morate ravnati z┬áotrokom, kako se mu pribli┼żati ÔÇŽ vas povsem preseneti!
Samko Tále: Knjiga o britofu
24,90 ÔéČ

Knjiga o┬ábritofu je na Slova┼íkem iz┼íla leta 2000┬áin o─Źitno je bilo, da je Samko T├íle psevdonim┬áÔÇô sledila so ┼ítevilna ugibanja o┬áavtorstvu in knjiga je povzro─Źila pravno samkomanijo! Danes je v┬áknjigarnah njena peta izdaja, sloven┼í─Źina pa je deseti jezik, v┬ákaterega je prevedena.