E. M. Bard, Testirajte svojo mačko, Mačji IQ test
14,99 € 9,50 €

Mačji IQ test

Mačke so razumna bitja s prirojenimi talenti. Z mačjim inteligenčnim testom merimo celoten intelektualni razvoj mačje ljubljenke. Test je koristen za vsakega lastnika mačke, saj z njim lahko ugotovi, česa je njihova mačka zmožna, da bi se lahko čimbolj prilagodila svojemu okolju. V knjižici so tudi določeni nasveti za izboljšanje inteligence in družabnosti mačk.

Bill Watterson: Calvin in Hobbes, darilna zbirka
39,99 €

Komplet prinaša zbirko šestih stripov o legendarnih junakih Calvinu in Hobbesu. Po mnenju mnogih sodi med trojico najboljših stripov, kar jih je kadarkoli izšlo. Gre za zabaven strip o duhovitih dogodivščinah navihanega šestletnika Calvina in njegovega plišastega tigra Hobbesa.

Dragomira Ahlin: Čutno o izvenčutnem
27 €

Knjiga ‚Čutno o izvenčutnem‘ je zanimivo branje za vse, ki se sprašujejo, kaj je izvenčutno zaznavanje ter ali kaj takega sploh obstaja. Telepatijo, jasnovidnost, intuicijo ali kako drugo obliko izvenčutnega zaznavanja je veliko ljudi že kdaj doživelo.

Đurđica Mađar: Markovi koraki
21 €

Izpoved mame otroka s cerebralno paralizo

Knjiga še zdaleč ni edina na to temo, je pa posebna zaradi svoje iskrenosti, opisa, kaj vse sta z možem prestala, da sta otroka s cerebralno paralizo postavila na noge.

Kinley MacGregor: Vitez kresne noči (broširana)
8,99 €

Zbirka Bratovščina meča, 4.5 knjiga Simon Ravenswoodski je samo vljuden, ko na skrivaj odgovarja na pisma lady Kenne v imenu mogočnega vojvode. Nikakor ne predvidi posledic svojega nedolžnega vpletanja.

Pasja šola na karticah: kliker, Sabine Winkler (2013)
22,95 €

(garnitura)

Komplet vsebuje knjižico, ki pojasnjuje osnove šolanja s klikerjem, in 36 kartic z vajami, ki jih lahko vzamete s sabo in s svojim štirinožcem vadite v naravi. Kompletu je priložen tudi kliker.

Pite, Carla Bardi (trda, 2012)
18,90 €

Več kot 55 slastnih receptov

S pomočjo te knjige s čudovitimi fotografijami boste lahko pripravili več kot 55 slastnih pit.

Rachel Federman, Testirajte svojega psa, Pasji IQ test
9,50 €

Pasji IQ test Veliko lastnikov in skrbnikov psov se sprašuje, ali je možno testirati inteligenco psov. Dr. Stanley Coren, svetovno znan pasji psiholog in avtor številnih znanstvenih knjig s področja psihologije psov, odgovarja:

Tanja Ratsch: Velike posodovke
16,90 € 15,72 €

V tej knjigi boste kar najhitreje našli odgovore na vprašanja, kako uspešno gojiti velike rastline v posodah: cvetoče grme, lilije, oljko in smokvovec, citruse, lovor, vzpenjavke, visokodebelne cvetlice, palme in še mnoge druge.

Testenine, Carla Bardi (trda, 2013)
18,90 €

Več kot 55 slastnih receptov za ljubitelje testenin

V knjigi je zbranih 58 pristnih italijanskih receptov za testenine in njoke!

Willma A.K.: Porodni načrt z Willmo
14,98 €

6 korakov do sanjskega porodnega načrta.

V tem priročniku vam avtorica ponuja navodila za najučinkovitejši način pisanja, sestavljanje porodnega načrta, ki ga tudi zdravniki in babice želijo videti.

Zgodbe za razmislek, Jorge Bucay (trda, 2013)
14,95 €

Nihče ne more narediti zate, kar lahko sam narediš zase. Argentinec Jorge Bucay, mojster pripovedovanja zdravilnih zgodb, je eden najbolj priljubljenih in branih psihoterapevtov na svetu!

Živalski atlas, Jinny Johnson (trda, 2013)
24,94 €

V pestri knjigi se vam v vsem svojem veličastju predstavljajo živali iz najbolj značilnih življenjskih prostorov vseh celin: od puščave do arktičnega ledu!