Daniele Strauss: Vrtni ptińći: V naravni velikosti
11,50 ‚ā¨

Poznavanje in dolońćevanje ptińćev je zdaj Ň°e preprostejŇ°e. NajpogostejŇ°i pernati obiskovalci naŇ°ih vrtov so nam v¬†tem prirońćniku prikazani v¬†naravni velikost, zato pri prepoznavanju skoraj ne more priti do¬†pomot.

Christopher Frey, Biserne smrti
15,85 ‚ā¨

Odvetnik, ki Ňĺivi v¬†Washingtonu, po nakljuńćju dregne v¬†nevarno gnezdo spletk laŇĺnih milijonarjev in zlońćincev, ki bi se radi dokopali do dragocenih biserov. Nepojasnjeni in na videz nenavadni umori se kar vrstijo, na njihovih prizoriŇ°ńćih pa se kot po nakljuńćju vedno znajde tudi sam. Z¬†bistroumnostjo in pogumom odstira zapleten klobńćińć dogodkov, v¬†katerega je bil potegnjen tako rekońć proti svoji volji ‚ĶPripravil sem denar in takoj, ko se je taksi ustavil v¬†bliŇĺini hiŇ°e, skońćil¬†ven.

Marija Ogrinec: Z gibanjem telesa ustvarjamo ples
19,20 ‚ā¨

Prirońćnik za vzgojiteljice/vzgojitelje izpod peresa izkuŇ°ene plesne pedagoginje prispeva k¬†uveljavljanju plesnega ustvarjanja kot enakovredne dejavnosti za spodbujanje razvoja otrokove osebnosti. Namenjen je vzgojiteljicam male Ň°ole, uńćiteljicam v¬†podaljŇ°anem bivanju, plesnim pedagogom, ki vodijo plesne skupine v¬†glasbenih ali plesnih Ň°olah, in tistim, ki bodo pouńćevali sodobni ples na predŇ°olski in zańćetni Ň°olski stopnji v¬†Ň°oli za sodobni¬†ples.

Skrivnost bele muce, Käthe Recheis (trda, 2010)
22,99 ‚ā¨ 21,38 ‚ā¨

ńĆudovite pravljice o¬†mańćkicah in mańćkonih. Ste vedeli, da mańćke niso nikdar utrujene, so le ńćile in budne ali pa preprosto spijo. A¬†takrat, ko niso v¬†svetu sanj, so zelo delavne!