The Beastly Boys: Morske pošasti in druge poslastice, trda

Znamka: Naša številka: 635058

The Beastly Boys: Morske pošasti in druge poslastice, trda

**Strašne zverinske zadeve ** Ko v KDPMZ prispe morska pošast s počeno lobanjo, mora Ulf tvegati vse (tudi svoje življenje), da jo reši. Kajti zlobnozlobni baron Marakaj se je spet vrnil. In to vsekakor ni dobra novica za zveri. Bo Ulfu uspelo preprečiti njegovo hudobno nakano? Ali pa bo poslastica postal prav on sam? Kakorkoli že, prihodnost KDPMZJA je v Ulfovih rokah…khm, krempljih. Druga napeta pustolovščina iz serije STRAŠNE ZVERINSKE ZADEVE. Celoten opis

19.13

20,99 € Vključno z DDV
19,13 €

Naša številka: 635058

Predstavitev

Opis artikla

Takole od daleč je Ulf radoveden in igriv deček, ki živi na stari graščini. A resnica je vendarle nekoliko drugačna. Ulf je volkodlak, ki se vsako polno luno iz dečka prelevi v volka. Zaresnega, močnega in pogumnega volka. In Ulf je neizmerno dobrega srca. Njegovo srce vedno bije za pravo stvar. To pa je več kot zgolj dobrodošla lastnost za nekoga, ki stanuje v skriti obmorski graščini, ki je postala zavetišče za redke in ogrožene zveri – Kraljevo Društvo Proti Mučenju Zveri (KDPMZ).

Zavetišče vodi veterinarka doktorica Poljanšek in Ulf ji z največjim veseljem in po svojih najboljših močeh pomaga pri zdravljenju in negi bolnih ali poškodovanih zveri. Družbo pa jima delajo še vila Tatjana, Ulfova najboljša prijateljica, velikan Uroš, sladkosnedi ljubitelj jabolk, duh grofa Janeza Eberharta Krajnika, ustanovitelja znanosti o zvereh kripto-zoologije, in grgljač Blaž, kreaturica z zelenim in z vsemi žavbami namazanim jezikom.

A kljub strogi prepovedi mučenja in izkoriščanja zveri na svetu obstajajo tudi taki ljudje, ki se te zapovedi ne držijo in želijo zverem vse najslabše. Najhujši med njimi pa je temačni in hudobni baron Marakaj, ki iz skrivnostnega razloga zveri globoko in iz vsega srca sovraži. Za svojo tarčo si izbere prav zavetišče KDPMZ in njegove stanovalce.

  • podnaslov Strašne zverinske zadeve
  • ISBN 978–961–92728–4–8
  • prevajalec Boštjan Gorenc
  • založba Mettis Bukvarna d.o.o.
  • leto izdaje 2010
  • dimenzije 13 × 19
  • strani 192
  • vezava trda
  • jezik slovenščina

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst knjige nad 10 let
Vezanje trda
Leto izdaje 2010
ISBN 9789619272848
Število strani 192