Maja Debelak: Skrivnostni ključi

Znamka: Naša številka: 656739

Maja Debelak: Skrivnostni ključi

V čarobnem gozdu Anže najde skrivnostni vrt, na sredini vrta pa se bohoti prav posebna roza vrtnica, ki ima moč, da uresniči vse sanje in želje. Celoten opis

13.29

13,29 € vključno z DDVRedna cena: 14,90 €, Prihranite 1,61 € (10 %)

Naša številka: 656739

Predstavitev

Opis artikla

V čarobnem gozdu Anže najde skrivnostni vrt, na sredini vrta pa se bohoti prav posebna roza vrtnica, ki ima moč, da uresniči vse sanje in želje.

Ključ, ki odpira vrata do nje, najdeš le, če se naučiš vseh modrosti. Okoli in okoli vrta z vrtnicami je vse polno vrtov. Vrt v vrtu. Nekako tako, kot gredo kocke v kocko. Vsaka kocka pa je manjša od druge. In vsak vrt ima svoja vrata. Ključ najdeš le, če pravilno odgovoriš na vprašanje. In do vrtnice želja je lahko prišel samo tisti, ki se nauči vseh modrosti.

Odgovoriti moraš na posebna vprašanja in razvozlati skrivnosti. Za odgovor je potreben čas, marsikaj se moraš naučiti. In ko so vrata prepričana, da si osvojil znanje, prejemeš nagrado. Poseben ključ, ki odpira le ta vrata. Tako lahko vstopiš v nov vrt in prejmeš novo nalogo. Ko se naučiš vseh modrosti, prideš do vrtnice, ki uresničuje sanje in želje. To je do sedaj uspelo le redkim.

Podrobnosti:

  • Založba: Divinum Cor
  • Jezik: slovenski
  • Dimenzije: 12,5 × 19 cm

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst knjige nad 10 let
Vezanje mehka
Leto izdaje 2014
ISBN 9789619330692
Število strani 86