Intense Rabbit vibrator Magnus

Intense Rabbit vibrator Magnus

Številka: 100050134617
Partnerska prodaja
Rabbit vibrator Intense Magnus je izdelan iz visokokakovostnega silikona in je varen za telo. Na dotik je zelo mehak, njegova zasnova je velika, gred pa ima brazdaste črte z žarnatim delom, ki vam bo ponudil neizmeren užitek in bo z malo truda dosegel vse vaše želje! Celoten opis
59 €
Vključno z DDV
Partner: Gtocka

Partnerska zaloga 3 artikli

2.8. - 3.8. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100050134617

Predstavitev

Rabbit vibrator Intense Magnus je izdelan iz visokokakovostnega silikona in je varen za telo. Na dotik je zelo mehak, njegova zasnova je velika, gred pa ima brazdaste črte z žarnatim delom, ki vam bo ponudil neizmeren užitek in bo z malo truda dosegel vse vaše želje! Magnus bo masiral vaš klitoris, ob enem pa dražil točko A, ki se nahaja na zadnji strani nožnice blizu materničnega vratu in vas pustil brez besed.

Magnus v notranjosti skriva dva motorja, ki ju lahko uporabljate samostojno ali pa skupaj. Na začetku je potrebno Magnusa polniti od 6–8 ur. S popolnoma napolnjeno baterijo boste z Magnusom lahko uživali med 30–60 minut odvisno od jakosti. Vibrator Magnus je zelo tih in diskreten in polnljiv z najnovejšo tehnologijo magnetnega polnilnika.  

Ker je vodoodporen se boste z njim lahko zabavali tudi pod tušem ali v kadi.

Za popolne užitke priporočamo uporabo lubrikanta, le ta naj bo izdelan na vodni osnovi, saj bi lubrikant na silikonski lahko škodoval materialu vibratorja.

Lastnosti:

  • Material: 100% medicinski silikon
  • 8-stopenj vibriranja
  • Vodoodporen
  • Brez ftalatov
  • Dimenzije: 21 × 3,8cm
  • Fleksibilen