Mondo toys trikolesni skiro Samorog, 28538-20%
31,90 € 25,52 €

Odlična cena

Otroški trikolesni skiro, z dodelanim motivom samoroga. Krmilo ima torbico v barvi, kot jo nosi motiv samorog, zato se popolnoma ujema s trikolesnikom.

Kettler skiro Kid's Scooter Girl
64,90 €

Otroški skiro Kettler Kid's Scooter Girl z nosilnostjo do 25 kg se pohvali z močno kovinsko konstrukcijo in dvema kolesoma na zadnji strani, ki zagotavljata izjemno stabilnost. Opremljen je z odsevnikom za izboljšano vidljivost, za varno vožnjo pa skrbi nedrseča deska.

Mondo toys trikolesni skiro
34,69 € 32,31 €

Otroški trikolesni skiro z motivom iz risanke Pujsa Pepa. Podoba družine daje pravo energijo vsakemu razmišljanju. Ima praktično torbica za shranjevanje reči, ki jih vaš otrok potrebuje na poti.

Hudora Skiro Big Wheel GS 205
109,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Skiro Hudora Big Wheel GS 205 je namenjen otrokom od 3. leta starosti naprej. Močna aluminijasta konstrukcija omogoča varno in razgibano raziskovanje okolice s pomočjo gibanja.

Kettler skiro Kid's Scooter
64,90 €

Otroški skiro Kettler Kid's Scooter z nosilnostjo do 25 kg se pohvali z močno kovinsko konstrukcijo in dvema kolesoma na zadnji strani, ki zagotavljata izjemno stabilnost. Opremljen je z odsevnikom za izboljšano vidljivost, za varno vožnjo pa skrbi nedrseča deska.