tulup.si Stenska fototapeta Bele vrtnice 312x219 cm

tulup.si Stenska fototapeta Bele vrtnice 312x219 cm

Številka: 15433322
Partnerska prodaja
Fototapeta Bele vrtnice z zanimivim motivom postane posebnost vsakega sodobnega stanovanja Celoten opis

Širina

64,95 €

Partnerska zaloga 5+ artikli

29.9. - 3.10. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja Drukarnia Piga

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 15433322

Predstavitev

Fototapeta Bele vrtnice z zanimivim motivom postane posebnost vsakega sodobnega stanovanja. Je odlična rešitev za ljudi, ki sanjajo spremeniti design svojih prostorov. Fototapeta Bele vrtnice se odlikuje z nezapletenim načinom namestitve in izjemno trdno izvedbo. Opis 2 materialov na izbiro:

  1. Samolepilna fototapeta „ MagicStick” je izdelana iz inovativnega materiala, ki ga lahko večkrat odlepite in zalepite. Ozadje se ne umaže, se ne strga in se ne prilepi na vsako ravno površino. Narejena je iz najboljšega materiala na trgu, ki zagotavlja odlično kakovost tiska. Njena glavna prednost je zelo enostavna montaža. Tapeto lahko brez problema nanesete sami. Material lahko tudi zelo enostavno odstranite, ne da bi poškodovali površino, ki ste jo prelepili. Material ni primeren za uporabo na lateksnih barvah in teksturiranih stenah (zaradi tega se lahko material odlepi). Površina, namenjena nanosu fototapete, mora biti čista, suha in brez prahu.
  2. Fototapeta iz netkanega materiala navdušuje s svojim visokoločljivim tiskom in bogastvom barv, ki s časom ne zbledijo. Nameščanje tapete ne povzroča težav, enostavno jo je namestiti na steno. Ima gladko površino, ne prepušča lepila, kar preprečuje deformacijo vzorca. Maskira manjše nepravilnosti sten.