Zapf Creation Sally lutka, 63 cm
44,80 € 37,30 €

Punčka Sally je popolna prijateljica za kosilo, crkljanje in deljenje skrivnosti Lutka ima rada ležerni stil in zahvaljujoč svoji velikosti lahko preizkuša prava otroška oblačila. Njena najljubša majica ima dolge rokave in potisk barvastega samoroga in mavrice. Majica se ujema z roza balerinami in hlačami z veselim potiskom. Dolgi svetlo rjavi lasje so idealni za izmišljanje novih frizur.

Zapf Creation lutke LIL 'SNAPS (2. serija), 15 vrst
10,50 €

LIL-SNAPS so presenetljivi paketi, ki igrivo kombinirajo lutke in nakit. Spremenite glavo lutke, trup in noge, da ustvarite povsem nov lik. Glava z lasmi, okrašenimi s cvetličnim trakom, telo z vampirskim ogrinjalom in bleščečim krilom. Ali pa poskusite z drugo možnostjo. Sestavite posamezne dele lutke in pokažite svoje razpoloženje! Posamezne barvne variante ali lutke ni mogoče izbrati. Odposlano glede na zaloge – vrsto ni mogoče izbirati.

Zapf Creation obeski LIL 'SNAPS (2. serija), 15 vrst
5,80 €

LIL-SNAPS so presenetljivi paketi, ki igrivo kombinirajo lutke in nakit. Samorog na beležki, labod na obesku za ključe, polarni medved na traku ali srce na zapestnici. Sestavite obeski – povsem poljubno glede na vaše razpoloženje! Posamezne barvne variante ali lutke ni mogoče izbrati. Odposlano glede na zaloge – vrsto ni mogoče izbirati.