Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Babybjörn kengurujček One, črn + slinček

Babybjörn kengurujček One, črn + slinček

Številka: 702836
Kakovostni kengurujček za otroke od prvega dne do 3. let se ponaša z ergonomsko podporo in 4 možnimi položaji nošenja. Celoten opis
162,90 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 702836

Predstavitev

Babybjörn One kengurujček omogoča 4 načine uporabe in je primeren za otroke do 15 kg. Pas in oblazinjene naramnice zagotavljajo ergonomično podporo za sprostitev pritiska.

Namenjen je otrokom od novorojenčkov do 3. leta.

One kengurujček omogoča edinstveno funkcijo nošenja otroka varno na vašem hrbtu. Kengurujčka lahko s sprednjega položaja prestavite na hrbet, medtem ko je otrok varno nameščen v sedišču. Ramenski trak ustvarja zaprto zanko in tako dopušča možnost, da otroka na hrbet namestite brez pomoči.

Odlika kengurujčka je popolna ergonomska podpora. Pas okoli bokov omogoča prenos otrokove teže na vaše boke, kar sprosti pritik na hrbtu in ramah.
Zaradi pokončnega položaja otroka v kengurujčku je le-ta idealen od novorojenčkovega prvega dne. Položaj pušča odprte dihalne poti in omogoča popoln nadzor otrokovega dihanja. Roke in noge so med nošenjem v kengurujčku proste, s čimer pomagajo pri razvoju mišic, motorišnih spretnosti in ravnotežja.
Odlikuje ga izjemno pomembna podpora glave. Prilagodite ga lahko tako, da dojenčku nudi ustrezni podporo hrbta in glave.
Dodatna prednost je preprosto shranjevanje, saj se kengurujček zlahka zloži, zato ga boste lahko vedno imeli spravljenega v torbi s plenicami.

Kengurujček v vsakem trenutku zagotavlja pravilni položaj otroka, saj je bil razvit v sodelovanju s pediatri. Izdelan je iz materialov, ki so nežni do otrokove kože in varni za žvečenje.

Babybjörn One kengurujček

Garancija: 1 leto

Uradna stran