Krups kavni aparat na kapsule KP160T31 Nescafe Dolce Gusto Genio 2

Krups kavni aparat na kapsule KP160T31 Nescafe Dolce Gusto Genio 2

Številka: 1218308
Avtomatski kavni aparat v elegantni izvedbi titana. NESCAFÉ Dolce Gusto Genio 2 je specializiran za kavo z gosto in mehko peno in profesionalnim pritiskom 15 barov. Hermetično zaprte kapsule zadržijo aromo kave. Kapsule preprosto vstavite v kavni aparat, iz njega pa boste dobili odlično kavo. Celoten opis
148,96 €
Vključno z DDV
131,24 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v trgovini

Na voljo takoj v trgovini
Trgovine
 

Številka: 1218308

Predstavitev

Dolce Gusto Genio 2

  • Zanimiv, moderno zasnovan dizajn
  • Širok izbor toplih in hladnih napitkov
  • Omogoča profesionalno pripravo kave
  • Ponuja način varčevanja z energijo
Dolce Gusto Lumio 2

Za pripravo okusne kave

Kavni aparat Dolce Gusto je odlična izbira za vse ljubitelje okusne in hitro pripravljene kave. Odlikuje ga sodoben dizajn, ki se lepo poda v vsako kuhinjo. Opremljen z močnim tlakom in dovodom vroče vode v kapsulo, poskrbi za izjemen okus. Uporaba je izredno preprosta, nastavite pa lahko količino napitka. Izbirate lahko med več kot 40 različnimi vrstami toplih napitkov. Poleg kave lahko s pomočjo aparata pripravite tudi čaj ali vročo čokolado, omogoča pa tudi pripravo hladnih napitkov.

Ponaša se z eko načinom, ki aparat po 5 minutah neuporabe samodejno izklopi. Navdušeni boste nad minimalnim čiščenjem in vsestransko uporabo.

Za pripravo okusne kave

Hitra in preprosta priprava

Kavni aparat je nastal s skupnimi prizadevanji dveh vodilnih podjetij: podjetja Krups, ki je vodilno v proizvodnji gospodinjskih aparatov, in podjetja Nescafe, ki je vodilno v proizvodnji kave. Kavni aparat omogoča izjemno preprosto in enostavno pripravo kave. Za pripravo skodelice „črnega zlata" je dovolj le nekaj preprostih korakov.

Kapsulo s kavo Nescafe Dolce Gusto vstavite v aparat za kavo, s pomočjo zaslona na dotik nastavite želeno količino in skodelica kave z enkratno aromo bo pripravljena. Aparat za kavo je narejen za tiste, ki niste vajeni zapravljati svojega dragocenega časa. Skodelica kave bo pripravljena v samo 30-ih sekundah.

Hitra in preprosta priprava

Tehnične podrobnosti

Moč 1500 W
Napetost 220–240 V
Dimenzije (Š x V x G) 25,7 × 29,6 × 16,5 cm
Tlak 15 bar
Prostornina posode za vodo 1 l
Barva titan
Teža 2,7 kg

Garancija: 2 leti