Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Vergnano Miscela Espresso 100% Arabica kava v zrnu, 1 kg

Vergnano Miscela Espresso 100% Arabica kava v zrnu, 1 kg

Številka: 455580
Vergnano Miscela Espresso 100% Arabica vsebuje le najboljše počasi pražena kavna zrna Arabica, pridelana na ekoloških kmetijah. Visoko kakovostna kavna zrna ponujajo poln okus in prijetno aromo, vam pa zagotavljajo popolno doživetje ob vsaki skodelici kave. Celoten opis
20,70 €
0,02 €/g
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 455580

Predstavitev

Kava v zrnu Vergnano Miscela Espresso 100% Arabica vsebuje visoko kakovostna organska kavna zrna, pridelana na ekološko usmerjenih kmetijah, zaradi česar se ponaša z Eko certifikatom. Zahvaljujoč skrbni pridelavi in izboru najboljših kavnih zrn Arabica, vam zagotavljajo slasten okus in pristno aromo.

Z vsako skodelico kave Miscela Espresso 100% Arabica vam je zagotovljeno resnično doživetje kave.

Vsebina: 1 kg

Sestava:

  • 100% kave Arabica

Caffe Vergnano ima dolgo tradicijo, saj je na trgu prisotno vse od leta 1882, ko je Domenico Vergnano odprl trgovino z živili v mestu Chieri, v predelu italijanskega Torina. Trgovina se je prav kmalu pričela ukvarjati s prodajo praženih kavnih zrn, ki je posledično vodila do pogumne odločitve in odkupa prve kavne plantaže v Keniji. Sprva so bili usmerjeni v najbolj dragocene vrste kave, ki v posameznih državah raste na določeni nadmorski višini in je bogata z mineralnimi solmi (Haiti, El Salvador, Kostarika, San Domingo, Gvatemala), kasneje pa je njihovo zanimanje vzbudila tudi kava iz Kenije in Brazilije. Spremljanje kakovosti kave se prične že pred samim pričetkom rasti kavovca, z uporabo kakovostnega zemeljskega komposta, saj je to eden od parametrov, ki zagotavlja pridelavo okusnih in aromatičnih kavnih zrn.