LTC Konvektorski grelnik 2000W LTC.

LTC Konvektorski grelnik 2000W LTC.

Številka: 100050265372
Partnerska prodaja
Konvektorski grelnik 2000W LTC. Celoten opis
44,87 €
Vključno z DDV

Partnerska zaloga zadnji kos

26.9. - 27.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100050265372

Predstavitev

Učinkovit konvektorski grelec bo zadovoljil še tako zahtevnega uporabnika in ogrel prostor, v katerem imamo omejen dostop do radiatorjev ali niso dovolj učinkoviti. Radiator UG05 je tudi odlična alternativa ogrevanju v primeru okvare. Naprava omogoča nastavitev temperature in deluje na 3 stopnje moči. Zaradi varnosti je grelec opremljen z zaščito pred pregrevanjem in termostatom. Model UG05 je samostoječi radiator z največjo močjo 2000W.

Prevladujoča barva radiatorja je bela, neverjetno klasična barva, ki se neopazno prilega vsakemu prostoru. Sivi poudarki dajejo napravi sodoben videz, radiator pa je videti res impresivno. Najbolj kakovostni materiali, uporabljeni za izdelavo tega radiatorja, poskrbijo, da je naprava v hladnih in turobnih zimskih dneh primeren dodaten vir toplote, hkrati pa ne pokvari notranje opreme.

NAČELO DELOVANJA

Konvektorski grelniki delujejo po principu zelo preprostih, zanesljivih in preverjenih rešitev. Hladen zrak se vleče v grelnik, kjer se nato ogreva z električnimi grelci. Topel zrak se naravno dvigne in zapusti notranjost grelnika skozi odzračevalnik na vrhu ohišja. Velika površina za izmenjavo toplote zagotavlja enakomeren in učinkovit prenos toplote v prostor. Prostor se ogreva hitro, vendar na nežen način.

UČINKOVITOST

Prednost konvektorskih grelnikov je, da lahko hitro in učinkovito lahko dvignejo temperaturo v prostoru. V nasprotju z oljnimi grelniki ne ostanejo vroči dolgo po izklopu, ampak veliko hitreje in učinkoviteje oddajajo toploto v prostor.

VARNOST

Radiator je opremljen s sodobnim sistemom, ki ščiti pred pregrevanjem in visokokakovostnim termostatom. Vgrajene varnostne funkcije ločujejo grelnik od drugih naprav tega razreda.

Naprava je izjemno lahka, kompaktna in priročna. Posledično jo je mogoče enostavno premikati med prostori, za razliko od drugih vrst samostoječih radiatorjev, ki so pogosto veliko težji.

3 KORAKI PRILAGAJANJA MOČI

Najmanj: 800 W

Običajno: 1200WNajveč: 2000W

 

TERMOSTAT – NASTAVITE ŽELJENO TEMPERATURO

Konvektorski grelec LTC ima tudi uporaben termostat, s katerim lahko uporabnik natančno nastavi želeno temperaturo. Po doseganju nastavljene temperature termostat izklopi funkcijo ogrevanja in grelec se bo spet vklopil, ko temperatura pade. Zaradi te funkcionalnosti je naprava zelo vsestranska in varčna.

 

Blagovna znamka: LTC

Tip grelnika: Konvektorski grelecNadzor moči: Da, 3 načini delovanja (800 W, 1200 W, 2000 W)Napajanje: 230V / 50HzTermostat: DaZaščita pred pregrevanjem: DaLučka za delovanje: DaMere: (Š x V x G) 59 × 38 × 11 cm (brez nog)