Gorenje keramični grelnik s funkcijo vlaženja HH2000L - Odprta embalaža

Znamka: Gorenje Naša številka: 2748765

Odprta embalaža Odprodaja

Gorenje keramični grelnik s funkcijo vlaženja HH2000L - Odprta embalaža

Keramični grelniki spadajo med najučinkovitejše grelnike, saj je njihov grelni element izdelan iz polprevodniškega materiala. Ta isti material zagotavlja hitro in učinkovito ogrevanje prostorov. Ta grelnik odlikuje prašni filter, ki prečisti zrak, ko le-ta vstopa v napravo in s tem pripomore pri višji kakovosti bivanja. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen. Celoten opis

85.25

159,90 € Vključno z DDV
85,25 €
-46%

Naša številka: 2748765

Predstavitev

Opis artikla

Keramični grelniki zahvaljujoč svojemu modnemu dizajnu in velikosti omogočajo, da se namesti kamorkoli v prostor, hkrati pa le-tega olepša in popestri. Ponaša se s povsem varno uporabo, saj se ob morebitni prevrnitvi grelnik samodejno izklopi. Grelnik je moč upravljati z daljinskim upravljalnikom ali elektronsko upravljalno enoto, vse nastavitve pa lahko vidite na odličnem LCD zaslonu.

Grelnik HH 2000 L se ponaša s funkcijo AutoSwing, ki mu omogoča, da se samodejno obrača in ogreva različne predele prostora. Grelnik ima vgrajen poseben vlažilec zraka, ki se ponaša z 1,6-litrskim rezervoarjem S svojo grelno močjo, ki znaša med 1700 in 2500 W lahko ogreva različno velike prostore. Ponaša se tudi z dvema izjemno pomembnima funkcijama in sicer s funkcijo 12-urnega časovnega zamika in z ECO funkcijo.

Poleg funkcije ogrevanja omogoča tudi vlaženje zraka, kar dodatna izboljša kakovost bivanja. Ob pomoči samodejnega obračanja enakomerno ogreje prostor, zahvaljujoč tihemu delovanju pa bo zagotovil popolno udobje.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Izvedba radiatorja: električni
  • Namen uporabe: sobni radiator
  • Neto masa: 9,8 kg
  • Moč: 2.500 W
  • Mere (Š×V×G): 26 × 80 × 26 cm
  • Mere embaliranega aparata (Š×V×G): 43,6 × 89 × 31,7 cm
  • Bruto teža: 11,5 kg

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vhodna moč 2000 W
Tip prenosni