Canon kalkulator P-1DTSC

Ocena: 4,5 4 ocen Znamka: Canon Naša številka: 816006

Canon kalkulator P-1DTSC

Ročni 12-mestni namizni kalkulator z vsemi, strokovnimi poslovnimi funkcijami. Celoten opis

27.66
4.5 4

32,81 € Vključno z DDV
27,66 €
-15%

Naša številka: 816006

Predstavitev

Opis artikla

Ta 12-mestni ročni kalkulator ponuja resnično mobilnost tiskanja za strokovnjake, s polno davčnih, poslovnih in pretvorb denarnih funkcij. Canon P1-DTSC je učinkovit in eleganten, s kovinsko srebrnim ohišjem.

Produktiven tiskalnik na dlani

Odkrijte popolno rešitev za zaposlene strokovnjake, ki potrebujejo izračun produktivnosti na poti. To je popolnoma funkcionalen 12-mestni kalkulator, ki ima možnost hitrega tiskanja z 2,0 vrstice na sekundo. Kalkulator ponuja možnost izklopa tiskanja.

Davčne, poslovne in funkcije za pretvorbo valut

Poenostavite zapletene izračune in si prihranite čas. Ugotovite razliko v davčni stopnji na dotik, zahvaljujoč dvema priročnima tipkama za izračun davka. Izračunajte si vaše stopnje dobička samodejno s tipkami na stroške in prodajo marže. Pretvorite lokalne v valuto v vaši izbiri.

All-round vsestranskost

Funkcija „command sign“ prikazuje stanje izračuna samodejno. Druge prednosti vključujejo stalni izračun in 3-mestno vejico – kot tudi znak sprememb, decimalko, zaokroževanje in tipke za odstotke.

Notranja in zunanja shramba zvitka papirja

Prava mobilnost – skupaj z notranjim in zunanjim sistemom zvitka papirja – naredi ta eleganten kalkulator odličen za uporabo na vašem potovanju.

Prenosni kalkulator CANON P1-DTSC ima baterijsko napajanje (4 x AA, priložene) ima pa tudi možnost napajanja preko adapterja (ni priložen). Ima tudi indikator baterij, ki vas opozori, kdaj bo potrebno zamenjati baterije.

Tehnične podrobnosti:

  • Znamka: Canon
  • Zaslon: 12 mestni
  • Potrošni material: črnilni valj CP-16.

Garancija: 1 leto

Uradna stran proizvajalca


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%