Villeroy & Boch plitvi krožnik, 27 cm, metulj

Villeroy & Boch plitvi krožnik, 27 cm, metulj

Številka: 2505488
Odlična cena
Plitvi krožnik iz porcelana z okroglo obliko in eksotičnim cvetnim vzorcem je odporen na pomivanje posode in za uporabo v mikrovalovni pečici. Velikosti 27 cm. Celoten opis
42,90 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

6.8. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
10.8. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2505488

Predstavitev

Villeroy & Boch plitvi krožnik, 27 cm

Tropski vzorec Amazonia na plemenitem vrhunskem porcelanu, poznanem tudi kot porcelan iz kosti, povzroči očarljivo kombinacijo. Okrogla oblika Villeroy & Boch Anmut in eksotični cvetni vzorec poživita celotno linijo namiznega pribora. Tako namizni pribor daje vrhunsko estetiko in ob vsaki priložnosti ustvari poseben ambient. Z imenom Villeroy in Boch Anmut to pove vse. Kakovostna namizna posoda izžareva naravnost in oblikuje eleganco v svojem razredu. Villeroy in Boch Anmut izžarevata nekaj: bodisi v vsakdanji uporabi bodisi na praznični mizi. Nežno zaobljen dizajn porcelana Villeroy & Boch Anmut zapeljuje vaše poglede. Je sodobna mojstrovina. Porcelan Villeroy & Boch Anmut je odporen na pomivanje posode in za uporabo v mikrovalovni pečici. Izpolnite svoj porcelan Villeroy & Boch Anmut z ustreznimi jedilnim priborom ali kozarci.

Villeroy & Boch blagovna znamka je zelo priljubljena po vsem svetu, razlog je njena 270-letna tradicija, mojstrska izdelava, združena z najboljšimi materiali in strastjo do oblikovanja. Podpis Villeroy & Boch je izjava ljubezni do nečesa posebnega.

Villeroy & Boch plitvi krožnik, 27 cm (10-3514-2610)

Tehnične podrobnosti

Material: porcelan
Dimenzije: 27 cm
Teža: 0,74 kg

Garancija: 2 leti