Lässig kozarec iz bambusa Plate Bamboo Little Water Swan

Ocena: 5 1 ocen Znamka: Lässig Naša številka: 1318229001

Lässig kozarec iz bambusa Plate Bamboo Little Water Swan

Naredite korak v pravo smer in kupite čudovit jedilni komplet, ki prihaja od nemškega proizvajalca Lässig. So ekološke in zato prijazne naravi in ob vsem tudi z domišljijsko zasnovo, zato bodo med vašimi malčki prav gotovo priljubljeni. Ne vsebuje težkih kovin, barvil ali kemikalij. Zdrava in elegantna alternativa plastičnim posodam. Odlično za otroke od 12 mesecev in več. Ni primerna za uporabo v mikrovalovni pečici, lahko pa se opere v pomivalnem stroju. Celoten opis

5.49
5 1

6,90 € Vključno z DDV
5,49 €
-20%

Naša številka: 1318229001

Predstavitev

Opis artikla

Surovi bambus in koruza

Bamboo posodo je mogoče primerno oprati v pomivalnem stroju kakor tudi druge bambusove posode Lässig, ki so izdelane iz kakovostnega naravnega materiala – surovega bambusa in koruze, vključno z majhno količino vezivnega materiala melamina. Ne vsebuje težkih kovin, barvil ali kemikalij. Zdrava pametna alternativa za plastične sklede. Odlično za otroke od 12 mesecev in več. Ni primerno za uporabo v mikrovalovni pečici.

Zdrava in elegantna alternativa plastičnim posodam.

Naredite korak v pravo smer in kupite čudovit jedilni komplet, ki prihaja od nemškega proizvajalca Lässig . So ekološke in zato prijazne naravi in ob vsem tudi z domišljijsko zasnovo, zato bodo med vašimi malčki prav gotovo priljubljeni. Ne vsebuje težkih kovin, barvil ali kemikalij. Zdrava in elegantna alternativa plastičnim posodam. Odlično za otroke **od 12 mesecev in več. Ni primerna za uporabo v **mikrovalovni pečici, lahko pa se opere v pomivalnem stroju.

Vsestransko uporaben bambus

Bambus, rastlina, ki ponuja širok spekter uporabe. Zaradi novih tehnologij se je znatno povečala uporaba bambusovih materialov, oblačil, prehrane, v gradbeni panogi in drugod. Bambus se nežno obdeluje ter je ekološki material.


Ključne lastnosti:

  • posoda
  • zdrava in elegantna alternativa plastičnim posodam
  • lahko se opere v pomivalnem stroju.
  • okolju prijazen material.
  • zdravju neškodljivo
  • gladka obdelava
  • posoda je primerna za mikrovalovno pečico.
  • tematsko zasnovan motiv
  • material: 45 % bambus, 35 % koruza, 20 % melamin

Vsebina paketa

1 x kos

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Material bambus
Bio/Eko da
Barva rumena
Krožnik da