NSV igra s kockami Qwinto angleška izdaja

NSV igra s kockami Qwinto angleška izdaja

Številka: 100025483330
Partnerska prodaja Odlična cena
Qwinto je družabna igra s kockami, v kateri mečete vijolično, rumeno in rdečo kocko ter poskušate optimalno izkoristiti vsako število. Zabavni in lahkotni Qwinto bo navdušil ugankarje in tiste, ki ljubijo Sudoku! Celoten opis
10,20 €
Vključno z DDV
7,99 €
-21%
Partner: Pravi Junak

Partnerska zaloga 3 artikli

28.9. - 29.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100025483330

Predstavitev

Vrzi, seštej in zapiši!

👥 2–6 😊 8+ ⏱ 15min

Ko ste na potezi vržete katerokoli kombinacijo izmed treh barvnih kock – tako lahko vržete najmanj 1, če vržete samo eno kocko, in 18, če vržete vse tri kocke. Številke zapisujejo vsi igralci, ne samo igralec, ki meče kocke – z meti krožite v smeri urinega kazalca. V primeru, da vam met ne ustreza, ga lahko ponovite.

Igralci in igralke števila vpisujejo na tri številčne trake – na vijoličnega, rdečega in rumenega. Vsak trak ima 9 polj, vpisana števila pa morajo naraščati od leve proti desni in se v stolpcih ne smejo ponoviti.

Igra Qwinto se igra, dokler eden izmed igralcev ne zapolni dveh izmed treh barvnih trakov, – barvni trakovi se ujemajo z barvami kock, kar pomeni, da v primeru ko mečete samo rdečo kocko, lahko števila vpisujete samo na rdeči trak.

Qwinto se zaključi tudi, ko enemu izmed igralcev „uspejo“ štiri dvojne napake ali napačni meti – to se zgodi v primeru, da igralec ponovi met, a števil ne more vpisati na nobeno polje.

Na koncu preštejete zapolnjena polja, v primeru, da ste zapolnili celotni trak, vpišete največje število, v primeru da zapolnite navpične stolpce, vpišete število na polju petkotnika. Zmagovalec je igralec, ki doseže največ točk.

Igra je v angleščini in nemščini.