The Heat company, grelni vložek za čevlje, 100% naraven, velikost 39-41

The Heat company, grelni vložek za čevlje, 100% naraven, velikost 39-41

Številka: 100052415101
Partnerska prodaja
Grelni vložki so izredno tanki vložki, ki so primerni za kateri koli čevelj in ne motijo ​​nošenja. Grelni vložek segreva celotno površino podplata. Podplatom tako nudijo do 8+ ur prijetne toplote in so ključnega pomena v hladnem vremenu in na prostem pozimi. Celoten opis
14 €
Partner: Karavana

Partnerska zaloga zadnji kos

18.5. - 19.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100052415101

Predstavitev

Ti vložki se segrejejo s postopkom naravne oksidacije (povprečno 39° C, največ 45° C). Če ga ne uporabljate oz. odprete, ga lahko hranite več let.Uporaba: preprosto odprite embalažo in odstranite grelni vložek. Vložek vstavite tako, da je tkanina v čevljih obrnjena navzgor in gladka stran obrnjena navzdol. Vložki se sami segrejejo v nekaj minutah s pomočjo zraka.

Nasvet 1: Zagotovite zadostno oskrbo kisika v vašem čevlju. V zelo gostih čevljih vzemite grelnike iz čevljev in jih shranite v žep suknjiča, da jih ponovno aktivirate.

Sestavine: Aktivno oglje, železov prah, sol, voda, vermikulit.

Dokazana kakovost: športniki avstrijske in švicarske smučarske reprezentance že vrsto let zaupajo v kakovost toplotnih „ploščic“, prav tako pa tudi nemška reprezentanca v deskanju na snegu.

Odstranjevanje: toplotna blazina je narejena iz 100% naravnih sestavin. Toplota nastaja z oksidacijo železovega prahu. Toplotne blazine lahko po uporabi (enkratna uporaba) varno odložite v običajne gospodinjske odpadke. Neodprto lahko hranite več let.

Dimenzije: dolžina 25 cm, širina 7,5 cm – velikost 39–41, vsebina: 5 parov