Sissel blazina za sedenje SitFit Plus UNIVERSAL Črna

Ocena: 5 5 ocen Znamka: Sissel Naša številka: 676194003

Sissel blazina za sedenje SitFit Plus UNIVERSAL Črna

Blazina za sedenje Sissel SitFit Plus je izboljšava SITFIT® programa z dvema funkcijama! Celoten opis

40.9
5 5

40,90 € Vključno z DDV

Naša številka: 676194003

Predstavitev

Opis artikla

Blazina za sedenje Sissel SitFitt Plus je idelana kombinacija klinaste blazine za sedenje in zračno polnjene blazine za sedenje. Je pripomoček za aktivno treniranje vašega telesa v sedečem položaju. Omogoča individualno aktivno sedenje in preprečuje težave hrbta in popravi slabo držo. Blazina je pomoč za aktivno in dinamično sedenje, ter blaži napetost v zgornjem delu telesa in hkrati krepi hrbtne mišice. To dinamično sedenje je dobro za trebuh, hrbet in mišice medeničnega dna. S pomočjo blazine lahko tudi izboljšate ravnotežje, gibljivost stopal in gležnjev.

Poleg dobite tudi manjšo ročno tlačilo za individualno prilagoditev pritiska v blazini. Ventil dovoljuje nihanje tlaka. Igla, ki se jo privije na tlačilko, se nahaja v roču tlačilke! Na voljo v 37 cm premera, ena dimenzija za otroke in ena za odrasle, brez lateksa, ne vsebuje ftalatov!

Blazino lahko dobite v modri, rdeči ali črni barvi. Blazina nima neprijetnega vonja in ne vsebuje strupenih snovi imenovanih ftalati, ki se jih uporablja za elastičnost materiala.

Uradna stran izdelka

Garancija: 6 mesecev

Video

Video


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Za boljše počutje da
Velikost univerzalna
Barva črna