SunDirect Smart 1.0 termostat, brezžični - Odprta embalaža

Znamka: SunDirect Naša številka: 1498054

Odprta embalažaOdprodaja

SunDirect Smart 1.0 termostat, brezžični - Odprta embalaža

Sundirect Smart 1.0 je brezžični termostat, zasnovan za delovanje v kombinaciji z infrardečimi grelnimi ploščami Sundirect serije Plus, s katerimi se poveže direktno, brez vmesnikov. Ker deluje na baterije, je lahko prostostoječ in ga uporabljate kot daljinski upravljalnik ali pa ga pritrdite na steno. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen. Celoten opis

43.49

64,90 €
43,49 €
-32%

Naša številka: 1498054

Predstavitev

Opis artikla

Sundirect brezžični digitalni termostat Smart 1.0

Sundirect Smart 1.0 je brezžični termostat, zasnovan za delovanje v kombinaciji z infrardečimi grelnimi ploščami Sundirect serije Plus, s katerimi se poveže direktno, brez vmesnikov. Ker deluje na baterije, je lahko prostostoječ in ga uporabljate kot daljinski upravljalnik ali pa ga pritrdite na steno. Termostat deluje tako, da IR grelno ploščo brezžično vklopi, če je temperatura v prostoru nižja od želene, in izklopi, ko je dosežena želena temperatura. 

S termostatom Smart 1.0 lahko sedaj popolnoma nadzirate vaše ogrevanje in z našimi edinstvenimi naprednimi funkcijami prihranite pri energiji. Termostat omogoča klasično ročno nastavitev temperature ali nastavitev dveh različnih urnikov ogrevanja: enostavno nastavitev 5+2 ter bolj prilagodljivo nastavitev za vsak dan v tednu posebej.

Kljub moderni zasnovi zaslona na dotik je uporaba enostavna. En termostat Smart 1.0 lahko upravlja več IR grelnih plošč serije Plus v istem prostoru. Primeren je za prostostoječo postavitev ali nadometno montažo.

slika

Tehnične podrobnosti

Napajanje 2× AAA baterija
2 nastavljiva urnika ogrevanja 5+2 (pon-pet + sob-ned) ALI 1+1+1+1+1+1+1 (vsak dan se nastavi ločeno)
Nadzorna razdalja 35 m brez vmesnih ovir
Velikost 86 × 123 × 20 mm
Delovna temperatura 5–30 °C
Certifikati CE, RoHS
Upravljanje grelne plošče brezžično in brez vmesnikov
Povezava z modeli PE-Plus / IC-Plus / GD-Plus / MD-Plus

Garancija: 5 let


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Višina 86 cm
Dolžina 12.3 m
Debelina 20 mm
Teža 0.2 kg