Ecosun U+ 300W IR sevalni paneli

Ecosun U+ 300W IR sevalni paneli

Številka: 100024113655
Partnerska prodaja Odlična cena
IR sevalni paneli EcoSun U+ so najbolje prodajani univerzalni IR paneli za bivalne in nebivalne prostore proizvajalca iz EU. Montaža je mogoča na strop, spuščen strop ali steno, saj so opremljeni s termo varovalko. Prednosti: nizka investicija, enostavna montaža, brez vzdrževanja, … Celoten opis
207,94 €
Vključno z DDV
129,90 €
-37%
Brezplačna dostava
Partner: Koop

Partnerska zaloga 5+ artikli

29.7. - 30.7. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100024113655

Predstavitev

Na prijetno počutje v prostoru ne vpliva le temperatura zraka v prostoru, ampak tudi temperatura površin v prostoru, predvsem temperatura tal in sten, predmetov, tudi stropa. Medtem ko tradicionalni konvekcijski sistemi ogrevanja ogrevajo neposredno zrak v prostoru, ostajajo površine tal in sten v prostoru hladne, kar negativno vpliva na bivalno udobje. IR sevalni paneli pa ne ogrevajo direktno zraka v prostoru, ampak ogrevajo površine (tla, stene, predmete v prostoru). Ker so predmeti okoli vas razgreti, občutite isti nivo udobja pri 2–3 stopinjah nižji temperaturi zraka v prostoru kot pri konvekcijskem načinu ogrevanja skoraj nična, kar pa ustvarja zdravo klimo v prostoru.

Pri klasičnem konvekcijskem ogrevanju toplota ni enakomerno porazdeljena po prostoru, kar negativno vpliva na udobje in ekonomičnost sistema. Ker zrak nenehno kroži v prostoru, to povzroča tudi dvigovanje prahu. Prav tako ti sistemi pogosto izsušujejo zrak, ta problem se rešuje tako, da zrak vlažimo, s tem pa omogočimo idealne pogoje za nastanek pršic in plesni. IR paneli blagodejno vplivajo na zdravje in počutje ljudi.

Pri IR ogrevanju je toplota enakomerno porazdeljena po prostoru, kar ustvarja prijeten občutek toplote. Prav tako v tem primeru ni kroženja zraka in s tem dvigovanja prahu, tako je možnost za nastanek plesni in pršic skoraj nična, kar pa ustvarja zdravo klimo v prostoru. Na skici lahko vidite kako delovanje IR Sevalni Paneli EcoSun U+ in kako konvekcijski radiator.

Poleg potrebujete tudi dober termostati, s katerim vse skupaj upravljate tako kot želite. Lahko izbirate med analognim, digitalnim in WiFi.

 • enostavna montaža
 • brez vzdrževanja
 • popolnoma neslišno delovanje
 • vsa energija se pretvori v toploto – ni izgub
 • 5 let garancije
 • so za vse vrste prostorov
 • hrapava površina
 • nizka začetna investicija, ki je lahko v več fazah (prostor po prostor)
 • panele krmilite s termostati, dobavljivi so tako analogni, digitalni kot tudi termostati, ki jih lahko krmilite na daljavo s pomočjo pametnih telefonov (Wifi ali GSM protokol)
 • primerni za osnovno ali dodatno ogrevanje vseh vrst prostorov
 • 1 m priključnega kabla brez vtikača