Reolink Reolink Argus PT kamera, brezžična, WiFi, 1080p Full HD

Reolink Reolink Argus PT kamera, brezžična, WiFi, 1080p Full HD

Številka: 1417013
Reolink IP kamera Argus PT vas bo navdušila z brezžično povezljivostjo, ločljivostjo 1080p, možnostjo solarnega polnjenja in dvosmerne komunikacije. Celoten opis
Dostava Mimovrste
168,88 €
Vključno z DDV

Na zalogi v skladišču Zadnji kos

Jutri predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
Jutri predvidena dostava na dom
 
Številka: 1417013

Predstavitev

Popoln nadzor vašega doma

Brezžična IP kamera Argus PT je odlična izbira za varnost doma, poslovnega prostora ali parkirišča in se neopazno zlije z okolico prostora. Kamera ima možnost vrtenja in nagibanja, kar omogoča da jo oddaljeno premikamo 355° horizontalno in 140° vertikalno. Ponaša se s 105° širokim kotom in zelo občutljivim senzorjem gibanja PIR, ki zajame vsa človeška gibanja skoraj brez lažnih alarmov in sproži opozorila. Pridobite kristalne in ostre posnetke zahvaljujoč Full HD (1080p) ločljivosti in 6× digitalnemu zoom-u, ki omogočata popolnoma podrobno sliko vašega doma z izjemno jasnostjo in živahnostjo. Kamera z vgrajenim izjemno kakovostnim Starlight CMOS senzorjem in 6-imi LED diodami se več kot odlično izkaže tudi v temi vse do razdalje 10-ih metrov. Vsako potezo oz. premik vašega otroka ali hišnega ljubljenčka si oglejte jasno tudi pri slabši svetlobi. 

Kamero postavite kamor koli želite. Zahvaljujoč vodoodpornemu standardu IP65 in odpornosti na vremenske vplive, jo lahko povsem brez skrbi namestite tudi na prosto. 

 Brezžična IP kamera Argus PT

Dvosmerna komunikacija

Argus PT omogoča tudi dvosmerno komunikacijo, saj ima vgrajen mikrofon in zvočnik, zato je možno spremljati zvočno dogajanje v okolici kjer je nameščena in se tudi oglasiti preko zvočnika. Pogovorite se s svojimi otroki, pozdravite obiskovalce še predno jim odprete vrata, zabavajte se s hišnimi ljubljenčki ali prestrašite vlomilce. 

Kamera je zanimiva tudi v primeru, ko skrbite za svoje ostarele starše ali bližnje osebe. Namestite jo v prostor, v katerem se vaši bližnji največ zadržujejo. V primeru, ko vas bo skrbelo, kako je z njimi in jih ne uspete priklicati na telefon lahko pregledate dogajanje v njihovem domu s pomočjo IP kamere Argus PT

 Brezžična IP kamera Argus PT

Enostavna namestitev in uporaba

Polnilna baterija s kapaciteto 6.500 mAh in povezljivost WiFi omogočata namestitev Argus PT v nekaj minutah hitro in enostavno brez žic ali kablov na katerem koli mestu/prostoru. Brez omrežnega ali napajalnega kabla, vrtanja in vtičnic. Argus PT ima vgrajeno polnilno baterijo za ponovno polnjenje, ki omogoča polnjenje neposredno prek vtičnice ali preko solarnega panela in zagotovite neprekinjeno napajanje. Ko kapaciteta baterije doseže 10 %, uporabnik prejme obvestilo. 

Na vašo pametno napravo namestite brezplačno aplikacijo Reolink, ki jo prenesete iz Googla Play (Android) ali Apple Store (iOS), ki omogoča oddaljeni video nadzor v živo preko računalnika, tabličnega računalnika ali pametnega telefona, kjerkoli in kadarkoli. 

 Brezžična IP kamera Argus PT

Shranjevanje posnetkov in varnostna obvestila 

V brezžično video kamero lahko vstavite spominsko kartico do 64 GB (ni priložena), na katero lahko shranite posnetke. Nikoli ne boste zamudili spominskih trenutkov, kot sta prvi korak dojenčka ali presenečenje rojstnodnevne zabave. 

V realnem času boste prejeli obvestila na vašo pametno napravo ali na izbrani e-mail naslov, v primeru da bo zaznano gibanje na razdalji 9-ih metrov. Kamera ima vgrajeno tudi zmogljivo zvočno sireno, ki se sproži z gibanjem ali preko oddaljenega upravljanja. Uporabniku je na voljo tudi prilagojeno glasovno opozorilo. V času vaše odsotnosti lahko neopazno spremljate vaš dom in ga varujete ali npr. preverite, če so se otroci že vrnili iz šole. 

nastavitvijo občutljivosti gibanja in urnika lahko naredite pametnejšo kamero, da ujame res le tisto, kar je resnično pomembno. 

 Brezžična IP kamera Argus PT

Glasovno upravljanje kamere

Nadzor nad varnostno kamero, ki deluje z Googlovim pomočnikom, ne more biti lažji. Recite samo Hej Google, pokaži mi dvorišče in v živo boste lahko s kamere videli živo preko Google Nest Hub-a ali pametnih televizorjih, ki podpirajo Chromecast. 

Varnostna kamera, ki deluje tudi z Amazon Alexa, vam omogoča upravljanje s svojim glasom. Samo prosite Alexa, naj na napravah Echo Spot, Echo Show ali Fire TV pokaže posnetke vaše kamere. 

 Brezžična IP kamera Argus PT

Tehnične podrobnosti

Ločljivost 1080p
Vrtljivost 355°/140°
Široki kot 105°
Digitalni zoom
Najvišja hitrost slike 15 fps
PIR zaznavanje gibanja na razdalji 10 metrov, 90° horizontalno
Komunikacija dvosmerna, vgrajena mikrofon in zvočnik
Reža za spominsko kartico da, micro SD
Podpora Windows, MacOS
aplikaciji za iOS in Android
Nočno snemanje do razdalje 10 metrov
Brezžično povezovanje WiFi IEEE 802.11a/b/g/n, 2.4 GHz
brezžična varnost WEP(ASCII)/WPA-PSK/WPA2-PSK 
Standard kodiranja slik H.264
Obveščanje takojšnje opozorilo preko aplikacije Reolink ali elektronske pošte 
Delovna temperatura - 10 – 55 °C
Napajanje in baterija DC 5V/2A, možnost napajanja preko solarnega panela
vgrajena zamenljiva polnilna baterija kapacitete 6.500 mAh
Dimenzije 98 × 112 mm
Masa 470 g

Garancija: 2 leti