LTC Varnostna kamera, slepa realističen videz

LTC Varnostna kamera, slepa realističen videz

Številka: 100054149570
Partnerska prodaja
Varnostna kamera, slepa realističen videz Celoten opis
14,24 €
Vključno z DDV

Partnerska zaloga 3 artikli

23.9. - 24.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100054149570

Predstavitev

Slepa kamera, ki je skoraj ni mogoče ločiti od prave nadzorne kamere. Kamera je opremljena z rdečo LED diodo za »snemanje«, imitacijo IR diod in zelo realistično ohišje. Zaradi realnosti te naprave se počutite, kot da ste v stiku s profesionalno opremo za nadzor.

Za izdelavo te naprave je značilna najvišja kakovost uporabljenih materialov, pozornost do detajlov ter skrbnost in natančnost izdelave. Nameščene na višini 2 metra, je ni mogoče ločiti od prave kamere, utripajoča LED pa daje napravi realnost in pristnost.

Zaradi velikosti in estetske zasnove je kamera popolna kot lažna zunanja kamera, tako za industrijo kot za zasebne uporabnike.

Nastavljiv ročaj vam omogoča priročno prilagajanje kota kamere, da ji zagotovite še večji realizem.

Lažna kamera je zavajajoče podobna pravi profesionalni nadzorni napravi. S standardno namestitvijo jo je izredno težko ločiti od prave, utripajoča LED in možnost natančnega nastavljanja kota pa zagotavljata učinkovito odvračanje vsakega vsiljivca.

Kaj je lažna kamera in čemu služi?

Lažne kamere so preventivne naprave, ki se uporabljajo za odvračanje vsiljivcev in potencialnih tatov. Lažne kamere so videti kot prave kamere, vendar ne omogočajo prenosa slike.

Tam, kjer je postavitev zaprtega CCTV sistema nedonosna, so navidezne kamere odlična rešitev (raziskave kažejo, da lahko že sama prisotnost kamere učinkovito odvrača tatove).

Slepe kamere, opremljene z rdečo LED diodo so učinkovite pri preganjanju nepridipravov iz bližine vaše hiše ali poslovnega prostora (zahvaljujoč diodi je kamera bolj vidna, zlasti ponoči, v kleteh, garažah, skladiščih itd.).

Lažne kamere so odličen dodatek obstoječemu videonadzornemu sistemu z zaprtim krogom, saj bistveno povečajo njegovo učinkovitost.

Najkakovostnejši materiali in natančnost izdelave zagotavljajo dolgo, brezhibno življenjsko dobo naprave in visok realizem, kar pomeni učinkovitost in zadovoljstvo uporabnikov. Zaradi vseh teh prednosti je ta naprava resnično vredna pozornosti in priporočljiva vsem, tudi najzahtevnejšim uporabnikom.

 

Črna barva

Napajanje: 2 x AAVodoodporna: DALED rdeča, utripajočaNastavljiv ročaj: DAPremer: 75 mmSkupna dolžina: 23 cmSkupna višina: 21 cm