POLAROID Originals fotoaparat OneStep+, črn

POLAROID Originals fotoaparat OneStep+, črn

Številka: 1305247
Odlična cena
Polaroid Originals OneStep+ polaroidni fotoaparat je evolucija OneStep 2 fotoaparata, ki ponuja še več možnosti za igro. Celoten opis
159,99 €
Vključno z DDV
109,90 €
-31%
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 1305247

Predstavitev

Polaroid Originals OneStep+

Polaroidni fotoaparat OneStep+ je evolucija OneStep 2 fotoaparata, saj poveže Polaroid Originals aplikacijo preko Bluetooth® brezžične tehnologije. S tem odklenete kar šest kreativnih orodij. Odkrijte podvojeno fotografiranje, možnost slikanja s svetlobo, sprožilec in ročni način. 

Dodatni portretni objektiv (do 30 cm) vam omogoča, da se še bolj približate subjektu, ki ga fotografirate in razvijete še ostrejše fotografije. Močna bliskavica in vzdržljiva baterija omogočata, da lahko fotografirate kjerkoli in kadarkoli (v kolikor imate dovolj filma).

Sluchátka Bowers&Wilkins PX opletený kabel s mikrofonem hands-free 3,5mm jack

Preko aplikacije Polaroid Originals lahko vaš pametni telefon uporabite kot sprožilec in tako boste vedno lahko del skupinskih fotografij. S funkcijo podvojene fotografije lahko naredite dve fotografiji, kar ustvari posebno in nenavadno kompozicijo. Katerkoli vir svetlobe lahko spremenite v svoj čopič in slikate s svetlobo med zajemanjem vaše fotografije. 

S pomočjo časovnika, ki odšteva do 12 sekund nikoli ne boste zamudili popolne priložnosti za fotografiranje. Fotoaparat preko aplikacije omogoča tudi ročen način v katerem prevzamete popoln nadzor nad vašo fotografijo. Fotoaparatov sprožilec lahko nastavite tako, da se bo aktiviral ob zvoku npr. le z vašim ploskom.

Polaroid filmi

POLAROID – EDEN IN EDINI!

Ste vedeli, da veliko ljudi uporablja termin Polaroid za fotoaparate, ki posnamejo fotografijo in jo po nekaj sekundah tudi natisnejo ali za fotografije, posnete s to vrsto fotoaparata? Polaroid pa je eden in edini – je blagovna znamka, ki je že leta 1948 zasnovala prvi fotoaparat, ki tudi natisne fotografijo. Zato je tudi Polaroid tako poseben in unikaten.


Tehnične podrobnosti

Format fotoaparat i-tipa
Deluje z filmom i-tipa, filmom tipa 600
Dimenzije 150 × 111 × 97 mm
Teža 493 g
Baterija Li-Ion, 1100 mAh
Dodatno trak za nošenje okoli vratu, USB kabel za polnjenje

Garancija: 1 leto

Polaroid OneStep+