Waspinator odganjalec os

Ocena: 2,9 11 ocen Znamka: Naša številka: 1225456

Waspinator odganjalec os

Najbolj prodajen in visoko učinkovit pripomoček v boju proti insekti, brez vzdrževanja in dodatnih stroškov. Odganjalec je enostaven za uporabo, prijazen okolju in vašemu zdravju. Celoten opis

7.16
2.9 11

7,16 € Vključno z DDV

Naša številka: 1225456

Predstavitev

Opis artikla

Odganjalec os

Odganjalec je enostaven za uporabo, prijazen okolju in vašemu zdravju. Odganjalec bo na naraven način, brez kemikalij, odgnal vse insekte. Ose so teritorialne živali in ob videnju „gnezda“, dojamejo, da je to sovražnikovo območje, katerega takoj zapustijo in se tja več ne vrnejo. Tako boste imeli mir pred osami v območju 6 m. Odganjalec lahko obesite kjerkoli, v zunanjem okolju ali notranjem prostoru, lahko ga vzamete s seboj na piknike ali kampiranja.

Navodila za uporabo: Raztegnite stranice toliko, kot bo šlo. Da bi odganjalec obdržal svojo obliko v vseh vremenskih razmerah, ga lahko napolnite z neuporabnimi PVC vrečkami ali z balonom – vendar ga ne napihnite pred vstavljanjem v gnezdo. Zategnite vrvico, da bo odganjalec popolnoma zaprt. Vrvico skrijte v notranjost. Obesite ga z zanke na vrhu in ne z vrvice. Obesite ga na območju, kjer želite biti brez os, počakajte 15 min in ose bodo odletele. Odganjalec ustvari 6m premer območja brez os.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Namen: odganjanje insektov
  • Brez kemikalij
  • Brez vzdrževanja
  • Brez mrtvih insektov

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta škodljivca Insekti