CGE družabna igra Codenames Duet angleška izdaja

CGE družabna igra Codenames Duet angleška izdaja

Številka: 100054269040
Partnerska prodaja Odlična cena
Codenames Duet je sodelovalna družabna igra špijonaže, v kateri morajo skrivni agenti vzpostaviti komunikacijsko zvezo s centralo; in to le s pomočjo šifer! Celoten opis
18,50 €
Vključno z DDV
16,99 €
Partner: Pravi Junak

Partnerska zaloga zadnji kos

28.7. - 29.7. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100054269040

Predstavitev

Sodelujte in najdite agente!

👥 2+ 😊 11+ ⏱ 15min

Codenames Duet je sodelovalna družabna igra s kartami, osnovana na mednarodni nagrajenki Codenames – Igri leta 2016 – Spiel des Jahres. V tej inačici se centrala (igralci) s skupnimi močmi naprezajo, da bi le vzpostavili stik z operativci na misijah. Za 25 tajnimi imeni se poleg profesionalnih obveščevalcev skrivajo še 3 morilci in nedolžne priče, ki so nehote vpletene v to igro. Igralci morajo v navezati kontakte s svojimi agenti in jih odpoklicati z misij. To jim mora uspeti v omejenem številu potez.

Codenames Duet je kooperativna različica uspešnice Codenames!

Agente je moč prepoznati le po njihovih šifrah. Centrala odpokliče vohune tako, da posreduje terencem kodo z eno besedo, ki pa mora biti povezana z enim ali več tajnimi imeni operativcev. Če agenti razvozlajo posredovano kodo, se lahko vrnejo v bazo. Če pa so razkrinkani morilci, se obveščevalne veze prekinejo; igre je nemudoma konec in igralci izgubijo.

Codenames Duet je prava izbira za igranje v dvoje!

Zabavna igra Codenames Duet je izvrstna vohunka tako za dve osebi, kakor vso družino. Hkrati vključuje zemljevid z destinacijami, kamor se lahko odpravite po vohune na misiji.

Igra je v angleščini.