505 Gamestreet Control - Ultimate Edition igra (PS5)

505 Gamestreet Control - Ultimate Edition igra (PS5)

Številka: 2907330
Akcijska pustolovščina ustvarjalca videoiger Remedy Entertainment. Ultimate edicija vsebuje osnovno igro ter obe razširitvi, The Foundation ter AWE. Celoten opis
39,99 €
Vključno z DDV
37,33 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

18.6. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
22.6. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2907330

Predstavitev

Control – Ultimate Edition

Kultni finski razvijalci Remedy se vračajo z edinstveno tretjeosebno streljanko, v katerem junakinja Jesse Fadens vihti kombinacijo strelnega orožja in nadnaravnih moči. Okolje je skrajno pregibno in prilagodljivo, saj se sproti spreminjata tako arhitektura kot jedro ustroja. To pa je bistvenega pomena pri taktiki v boju proti bistrim, nevarnim sovražnikom. Vse to je postavljeno v okvir fantastične grafike in temačne, vznemirljive ZF-zgodbe, v kateri vsakdan onečasti tujska sila, zaradi česar je vzdušje dostikrat mrakobno in srhljivo.


Edicija Ultimate vsebuje osnovno igro, ki je prejela več kot 80 nagrad strokovne in obče javnosti, ter obe razširitvi. V prvi, The Foundation, junakinja Jesse Faden odkrije še novo področje in prejme novo sposobnost. V drugi, AWE, se Jesse prav tako v naslednje nedotaknjeno področje v Najstarejši hiši, tja, kjer se dogajajo še posebej čudne stvari in se je dotakne drugi Remedyjev junak, Alan Wake.


Tehnične podrobnosti

Platforma PS5
Zvrst igre akcijska pustolovščina
Razvijalec Remedy Entertainment
Starost od 16. leta dalje

Garancija: 1 leto