NSV igra s kartami Träxx angleška izdaja

NSV igra s kartami Träxx angleška izdaja

Številka: 100049548408
Partnerska prodaja
Träxx je hitra družabna igra, v kateri igralci povezujejo polja, tako da sestavljajo najdaljšo progo. Igralec, ki nariše najboljšo progo in zbere največ točk, zmaga! Celoten opis
12,95 €
Partner: Pravi Junak

Partnerska zaloga zadnji kos

13.4. - 14.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100049548408

Predstavitev

Najboljša proga zmaga!

👥 1–4 😊 8+ ⏱ 15min

V družabni igri Träxx igralci obračajo karte na katerih so šestkotniki v rumeni, zeleni, modri, beli, sivi in rdeči barvi ter rišejo stezo, ki lahko poteka po poljih v barvah, ki so označene na kartah.

Träxx je odlična igra za izboljševanje orientacije in optimiziranje potez.


Vsak igralec ima svoj otok, ki so identični v barvah in razporeditivi polj z dodatnimi točkami, toda vsak igralec začne iz drugačnega startnega polja. Potem ko po prvi potezi, po prvi karti, igralci že zarišejo svojo progo, lahko v nadaljnjih potezah nadaljuejo samo iz glave ali repa svoje kače oziroma poti.


Družabna igra Träxx je igra hitrih potez, brez čakanja na vrsto, razburljiva dirka do konca, število igralcev pa praktično ni omejeno.


Igralec, ki kot prvi poveže polje označeno z dodatnimi točkami v svojo progo, dobi vse točke, igralci, ki sledijo, pa samo polovico (zaokroženo navzdol). Igra Träxx se konča, ko se odigra vseh 15 kart. Potem se seštejejo točke vseh povezanih polj v omrežje in odštejejo točke za vsa polja, ki jih igralec ni uspel povezati v omrežje. Zmaga igralec z največ točkami. 🐍